A szív diadala Kiemelt

Vecsés – Agrofeed-ETO-SZESE 27-29 (12-18)

Vecsés, NB I/B-s mérkőzés, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T.

ETO-SZESE: NAHAJ – TERENYI 7, SZABÓ A. 8, SCHNEIDER 4, Hári 2, Kovácsovics 2, Paár 2. Cs.: Dapsy (kapus),Bella, SOKORAY 2, Kőhalmi 1, Győri-Dani, Goór 1, Kalmár, Sipos, Papp M. Edző: Deáki István

Kiegyenlített játékkal kezdődött az idegenbeli rangadó (8. perc: 5-5), aztán csapatunk jó védekezéssel 6-1-re nyerte a következő perceket, így elléptünk ellenfelünktől (16. perc: 6-11). Fokozatosan növeltük előnyünket, amely hétgólosra hízott (29. perc: 11-18), de ebből a félidő végéig egyet ledolgoztak a vecsésiek.

Szünet után sajnos az öltözőben maradtunk, és a harminc perc alatt kiharcolt hatgólos előnyből mindössze egy maradt (44. perc: 19-20). Ezt követően kiegyenlített a Vecsés, és sokáig felváltva potyogtak a gólok. A végjátékhoz közeledve ráadásul a hazaiak átvették a vezetést (57. perc: 26-25), de a mérkőzés tartogatott még egy fordulatot. A hátralévő három percben mi négyszer is eredményesek voltunk, miközben az ellenfélnek csak egy találatot engedélyeztünk, így két ponttal gazdagabban térhettünk haza Vecsésről.

Deáki István: - Volt szíve a csapatnak, és a gyengébb második félidő után is hozta a mérkőzést.

Megjelent: 792 alkalommal
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS