Újabb szoros mérkőzést játszottunk hazai pályán, sajnos ismét egy gólos vereséget szenvedtünk.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Sokoray, Goór, Győri-Dani, Nagy sorral kezdte csapatunk, a kapuban Takáccsal. Első találatunkat Kovácsovics szerezte, második találatunkra azonban több mint hét percet kellett várni (9. perc 2-5). Emberelőnybe kerültünk a 11. percben, melyet követően egy gyors támadásunk végén Nagy volt eredményes (3-6). Nehezen tudtunk a veszprémi védelmen átjutni, azonban Sövegjártó gyors indulásból szerzett góljával majd Czene bombájával megindult a góljaink gyártása (15. perc 6-8). A 20. percben 7-12-es állásnál kért időt Kovácsovics László, ami eredményes volt, először Ásványi, majd Czene talált ellenfelünk kapujába. A két gyors gólunkat követően a vendégek vezetőedzője is időt kért (24. perc 9-12). Az utolsó öt perc kiállításokban gazdag volt, mindkét fél több kettőperces büntetést is kapott. Tartani tudtuk ez idő alatt is a két gólos hátrányunkat, Kőhalmi, Sokoray és Ásványi találataival (29. perc 13-15). Az eredmény nem változott ezt követően, a lefújáskor az eredményjelző 13-15-öt mutatott.

A második játékrészre a Kőhalmi, Győri-Dani, Sokoray, Goór, Németh, Nagy felállásban küldte pályára csapatát Kovácsovics László, a kapuban Décsivel. Décsi védéssel és egy Sokoray góllal indult ez a félidő, majd Kőhalmi is a kapuba talált szélen, így a mérkőzés 34. percében kiegyenlítettünk (16-16). Mindkét fél sokat hibázott a következő percekben, így maradt a döntetlen környéki eredmény, egyszer mi egyszer pedig a vendégek vezettek. A 45. percben ismét a két gólos vezetésért támadhattak a veszprémi fiatalok, ezzel a lehetőséggel éltek is, sőt, egy technikai hibát követően 19-22-es eredményre módosítottak. Németh találatával két gólra zárkóztunk fel, majd egy veszprémi találatot követően Paár tartott minket két gólos lőtávolon belül. Sövegjártó és Nagy találataival a hátrányunk egy gólosra csökkent az 58. percre. Az 59. percben még 1-1 gól esett mindkét tèrfélen (27-28). Időkérésünket követően nem tudtunk eredményesek lenni támadásban, majd a vendégek is időt kértek húsz másodperccel a lefújás előtt. Nem nyitottuk meg védelmünket emberfogásra, ami jó döntés volt, hiszen ellenfelünk sem szerzett már gólt a jó védekezésünknek köszönhetően. A végeredmény 27-28. 

 

Kovácsovics László: „Minden elfogultság nélkül minimum egy pontot megérdemelt volna a csapatunk.”                                                                    

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – BFKA-Veszprém   27  -  28  /13-15/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi (8 védés), Takács (2 védés), Sokoray 2, Molnár 1, Kőhalmi 3, Győri-Dani, Goór 2, Kovácsovics 1, Ásványi 3, Nagy 5, Czene 2, Sövegjártó 4, Kadocsa, Mátés, Paár 3, Németh 1.

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző:Horváth János

 

Folytatás: 

2021.10.24. vasárnap

AGROFEED ETO-UNI Győr - Szigetszentmiklósi KSK

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok

 

 

Utoljára frissítve: 2021. október 16., szombat 06:30

Pénteken 19 órakor ismét hazai pályán mérkőzhet meg csapatunk az NBI/B nyugati csoportjában.

Ellenfelünk a fiatal tehetségekből álló BFKA-Veszprém, akik pillanatnyilag a tabella második helyén állnak. Az NBI-ben is pallérozódó játékosokkal tarkított csapat négy mérkőzésből háromszor győzelemnek örvendhetett, egyszer pedig verséget szenvedtek. Egyetlen vereségüket rögtön az első fordulóban gyüjtötték be a Szigetszentmiklósi KSK otthonában (26-23). Azóta veretlenek a bajnokságban, 14 gólos győzelmet arattak a Komárom VSE ellen, 10 góllal múlták felül a BFKA-Balatonfüred csapatát, legutóbbi hazai mérkőzésükön pedig egy góllal bizonyultak jobbnak a PLER-Budapestnél (30-29). Legeredményesebb játékosuk Pergel, aki négy mérkőzésen 29-szer talált az ellenfelek kapujába, ezzel a góllövő lista második helyét foglalja el.

Nem lesz egyszerű dolga csapatunknak ezen a pénteken, ezért jól fog jönni a szurkolók támogatása a lelátóról. Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót ezen a pénteken is a Magavassyba!

Szurkoljunk együtt csapatunknak!

Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!

 

2021.10.15. 19 óra

AGROFEED ETO-UNI Győr - BFKA-Veszprém

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Utoljára frissítve: 2021. október 12., kedd 08:26

A mérkőzés végére kijött a két csapat közti osztálykülönbség, simán jutottunk tovább a Magyar Kupa I. fordulójából.

A mérkőzést a Herkovits, Czene, Sokoray, Goór, Németh, Szabó felállásban kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Első találatunkat Németh passzából szerezte Goór, majd Sokoray és Herkovits vette be ellenfelünk kapuját. 4-3-ra vezetett az Ajka csapata a 10. percben, mikor Kovácsovics László időt kért. Az időkérést követően Kőhalmi, Mátés és Barnyák lépett pályára, majd az első játékból egyből gólt szerzett Szabó (11. perc 4-4). Kettő percre emberhátrányba kerültünk Barnyák szabálytalanságát követően, ezt kihasználta ellenfelünk és a 16. percre háromgólos előnyt kovácsolt magának (8-5). Újabb cserék érkeztek a 20. percben, Sövegjártó, Lukács és Nagy kaptak játéklehetőséget (9-6). Két Mátés találatot követően ellenfelünk egyszerre három kettőperces kiállítást is összeszedett, így kettő percig mindössze négy játékossal lehettek a pályán. Ez alatt az idő alatt Mátés újabb két találata és Vékony egészpályás gólja következett, így gyorsan magunkhoz ragadtuk a vezetést (24. perc 9-10). Ismét emberhátrányba kerültünk, sőt egy percig kettős hátrányban is voltunk, Vékony és Kőhalmi kényszerültek a kispadra. Az utolsó percekben már csak Czene talált az ajkai kapuba, félidei eredmény: 15-14.

A második játékrészben a Lukács, Czene, Sokoray, Goór, Sövegjártó, Nagy sor lépett pályára, a kapuban már Kimmellel. Első találatunkat Sokoray neve mellé könyvelhették el, üreskapus találatával kiegyenlítettünk (32. perc 15-15). Zsinórban négy találatot is szereztünk gyors támadásainknak köszönhetően, Sokoray, Lukács és Sövegjártó voltak eredményesek, így meg tudtunk lépni 16-19-re. A nyitott védekezésünk mögött Kimmel elkapta a fonalat a kapuban és ennek köszönhetően gyors gólokat tudtunk szerezni. Czene és Vékony kétszer, Sövegjártó pedig egyszer volt eredményes, így már hét gólos előnyben voltunk (43. perc 18-25). A hazaiak hálóőre is bravúrokat mutatott be, így a különbség csökkent négy gólra (45. perc 21-25). Eközben pályára lépett Kovácsovics is, majd a hazaiak időkérését követően Németh, Kőhalmi, Szabó és Herkovits is visszatértek a pályára. 7-6 elleni játékkal próbálta meg behozni lemaradását ellenfelünk, ez azonban sikertelen próbálkozás volt (52. perc 22-28). Vékony találataival az emberhátrányos időszakunkban is tartottuk előnyünket, majd 6-6 ellen már a Barnyák-Vékony összjátékból voltunk többször is eredményesek (29. perc 26-33). Az utolsó másfél percben már nem szerzett egyik csapat sem gólt, így a végeredmény maradt 26-33.

 

Kovácsovics László: „Örülünk a továbbjutásnak, ezzel a hozzáállással és játékkal a saját osztályunkban nem nagyon fogunk pontokat szerezni.”             

 

KK Ajka - AGROFEED ETO-UNI Győr  26 - 33  /15-14/

AGROFEED ETO-UNI Győr: Décsi (6 védés), KIMMEL (8 védés), Sokoray 5, Kőhalmi 2, Goór 1, Kovácsovics, Barnyák 3, Nagy 1, Lukács 2, Czene 3, Vékony 5, Szabó 1, Mátés 5, Sövegjártó 3, Herkovits 2, Németh

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János

 

Folytatás:

2021.10.15. 19:00

AGROFEED ETO-UNI Győr – BFKA Veszprém

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok

 

Szerda este az NBI-ben szereplő Budakalász csapatát láttuk vendégül a Magvassyban, a Liga Kupa keretein belül.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Mátés, Ásványi, Sövegjártó, Nagy felállásban kezdte csapatunk a kapuban Kimmellel. Az első öt percben Mátés, Paár és Sövegjártó voltak eredményesek támadásban, azonban az ezt követő percekben több technikai hibát is vétettünk, melyet NBI-es ellenfelünk könyörtelenül kihasznált (10. perc 3-10). Negyedóra elteltével érkeztek a cseréink is a pályára, Lukács és Vékony kaptak játéklehetőséget. Hosszú lefolyású játék végén talált az ellenfél kapujába Ásványi, ezzel alakította ki a 6-12-es állást (18. perc).  A következő találatunkra több mint hét percet kellett várni, ekkor a frissen pályára lépő Hős-Nagy volt eredményes. Eközben ellenfelünk sem ontotta a gólokat, rengeteg hibával játszott a Budakalász is (25. perc 7-16). A 22. percben járt a mérkőzés mikor Lukács kapott kettő perces kiállítást, ám emberhátrányunk alatt, mindössze egy gólt szerzett ellenfelünk. Győri-Dani hétméteresből szerzett góljával és Hős-Nagy akciógóljával fejeződött be a félidő, a félidei eredmény 9-19.

A második játékrészre a Paár, Kovácsovics, Mátés, Ásványi, Győri-Dani, Pápai sort küldte a pályára vezetőedzőnk, a kapuban immáron Décsivel. Décsi egy védéssel indította a félidőt, melyet Mátés két átlövésgólja követett (33. perc 11-21).  Győri-Dani, Pápai és Paár voltak eredményesek a következő percekben, így tíz perc elteltével 16-24-es állást mutatott az eredményjelző tábla. Lukácsnak, Juhásznak és Kadocsának szavazott bizalmat Kovácsovics László, melyet mindhárman megháláltak, eredményesen játszottak és hosszú ideig tartották nyolc gólos hátrányunkat.  Nyitott védekezéssel próbáltuk megzavarni ellenfelünket, mely sikerült is, több technikai hibára kényszerítettük a Budakalász játékosait. Az utolsó tíz percbe lépve még mindig tíz gólos hátrányban voltunk, a különbség megtartásához nagyban hozzájárult Décsi is a kapuban. Az 54. percben Molnár is az ellenfél kapujába talált, majd Décsi egy hétméterest hárított. Egymást követően Lukács és Pápai is gyors gólt dobott (58. perc 28-34), majd az utolsó percben Kadocsa harcolt ki büntetőt melyet Lukács értékesített. Pápai a lefújás előtt még az ellenfél kapujába talált, így a végeredmény: 30-35.

 

Kovácsovics László: „Külön gratulálok a fiataljaink bátor és ebből kifolyólag sikeres játékához. Dolgozunk tovább, mert ezek szerint van kiért.”

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – Budakalász KZRT  30 - 35  /9-19/

Agrofeed ETO-UNI Győr: DÉCSI (8 védés), Kimmel (5 védés), MOLNÁR 1, Juhász 2, Győri-Dani 3, HŐS-NAGY 3, Kovácsovics 1, KADOCSA 2, Ásványi 1, Nagy, Vékony, Mátés 4, Sövegjártó 1, Paár 3, PÁPAI 5, LUKÁCS 4.

Vezetőedző: Kovácsovics László
Edző: Horváth János.

 

Utoljára frissítve: 2021. október 07., csütörtök 08:41

Nem kis feladat előtt áll ezen a héten csapatunk hiszen, a Liga Kupában és a Magyar Kupában is pályára lépünk, ráadásul két egymást követő napon.

Szerdán a Liga Kupa keretein belül egy NBI-ben szereplő csapatot látunk vendégül a Magvassyban, a Budakalász Kézilabda Zrt érkezik Győrbe. Ellenfelünk jelenleg az első osztály nyolcadik helyén tanyázik, két döntetlennel és egy győzelemmel büszkélkedhetnek.
Csapatunk szokatlanul fiatal összeállításban lép pályára, vezetőedzőnk elmondta; „Célunk, hogy a fiatalok is kapjanak bizonyítási lehetőséget, és szeretnénk őket minél előbb beintegrálni a felnőtt csapatba.” Fiatalos mérkőzésre invitáljuk tehát kedves szurkolóinkat, szerdán 19:30-ra a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.

Kis pihenőt követően csapatunk csütörtökön Ajkára utazik, ahol a Magyar Kupa első fordulóját játsszuk le. Tavaly már találkoztunk az Ajka csapatával az NBI/B-s bajnokságban, idén azonban ellenfelünk már az NBII-es mezőnyt erősíti. Az elmúlt szezonban Ajkán döntetlen kimenetelű mérkőzést játszott a két csapat, így nem lehet más csapatunk célja, mint bebizonyítani, hogy ennél jobb teljesítményre is képesek vagyunk. A cél a továbbjutás a Magyar Kupában, melyet csak győzelemmel érhet el csapatunk. Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat a Városi Sportcsarnokba Ajkára, ahol a mérkőzés 19:30-kor kezdődik.

Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!

 

Férfi Liga Kupa A csoport

2021.10.06. 19:30

AGROFEED ETO-UNI Győr - Budakalász Kézilabda Zrt.

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

 

Férfi Magyar Kupa I. forduló

2021.10.07. 19:30

KK Ajka - AGROFEED ETO-UNI Győr

helyszín: Városi Sportcsarnok, Ajka

Kapcsolat

 

AGROFEED ETO-SZESE

Székhely: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Iroda: 9027 Győr, Kiskút liget, Magvassy Mihály Sportcsarnok

email: etoszesegyor@gmail.com 

Utánpótlásunk: 

http://www.gyoriferfikezilabdaert.hu/

Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány

bankszámlaszám: 11737007-20740234-000000000

 

 

Webhelyünkön cookie-kat használunk. A cookie-k segítségével tudjuk szolgáltatásainkat és a felhasználói élményt továbbfejleszteni, valamint elemzésre és reklámcélokra használjuk őket. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k használatáról és a vonatkozó beállítások módosításáról, kattintson ide. Ha a módosítások megváltoztatása nélkül használja tovább az oldalt, azzal jóváhagyja a cookie-k használatát. Bezárás.