0

Füredi vereséggel kezdtük a szezont

szeptember 12th, 2021
A 2021/2022-es bajnoki szezon első mérkőzését a BFKA-Balatonfüred ...
0

Beharangozó: BFKA-Balatonfüred - AGROFEED ETO-UNI Győr

szeptember 10th, 2021
Nem is olyan sok kihagyás után kezdi meg NBI/B-ben szereplő felnőtt ...
0

Keressük következő speakerünket!

szeptember 06th, 2021
Kedves szurkolók és érdeklődők!Az Agrofeed ETO-UNI Győr NBI/B-s ...
0

Véget ért a felkészülési mérkőzések sorozata

szeptember 03rd, 2021
A 2021/2022-es szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésünket a ...
0

Öt gólos győzelem a Százhalombatta ellen

június 20th, 2021
Egyetlen hullámvölgyet leszámítva végig a kezünkben volt a mérkőzés. ...
0

Beharangozó: AGROFEED ETO-SZESE – Százhalombattai KE

június 16th, 2021
Bár már egy hónapja lejátszotta csapatunk az utolsó bajnoki ...
0

Utánpótlás szezonzárás

június 14th, 2021
A 2020/2021-es szezon végén is a megszokottaknak megfelelően díjazták ...
0

Indul a busz!

június 10th, 2021
Kedves Szurkolók! Nagy örömünkre szolgál, mennyien szeretnének ...
0

A bentmaradás a tét

június 10th, 2021
Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság nyugati csoportjában csapatunk a ...
0

Értékelés - serdülő II. csapat 2020/2021

május 28th, 2021
Ebben a szezonban is idő előtt lett vége az utánpótlás ...
0

Értékelés - serdülő I. csapat 2020/2021

május 26th, 2021
Ebben a szezonban is idő előtt lett vége az utánpótlás ...
0

Értékelés - ifjúsági csapat 2020/2021

május 26th, 2021
Ebben a szezonban is idő előtt lett vége az utánpótlás ...
0

Ötven percig szorongattuk ellenfelünket

május 22nd, 2021
Bő ötven percig tudtuk tartani a PLER-Budapest tempóját a mérkőzés ...
0

Beharangozó: AGROFEED ETO-SZESE – PLER-Budapest

május 18th, 2021
Szombaton a PLER csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály ...
0

Szoros mérkőzésen maradtunk alul

május 16th, 2021
Szoros, küzdős mérkőzésen a technikai hibák és a kimaradt ziccerek ...
0

Beharangozó: Tatai AC – AGROFEED ETO-SZESE

május 13th, 2021
Vasárnap ismét idegenben lép pályára csapatunk, ezúttal a tabella ...
0

Tisztes helytállás a bajnokesélyes ellen

május 13th, 2021
Többször is egy gólra zárkóztunk a mérkőzés során, azonban a ...
0

Kilenc gólos vereség a bajnokesélyestől

május 09th, 2021
Jól kezdtük a mérkőzést, azonban a kulcsembereink elfáradtak, ezért ...
0

Toborzó

május 07th, 2021
0

Beharangozó: AGROFEED ETO-SZESE – NEKA

május 05th, 2021
Újabb mérkőzés és újabb komoly megmérettetés előtt áll csapatunk, ...
0

Nézők előtt rendezzük meg szombati mérkőzésünket - info

május 05th, 2021
Az NBI/B következő bajnoki mérkőzésén ismét a Magvassyban lép pályára ...
0

Ismét a Farkasok bizonyultak jobbnak

május 01st, 2021
Férfias küzdelem szemtanúi lehettek azok, akik élőben követték a mai ...
0

Marad zártkapus a szombati mérkőzés

április 30th, 2021
Klubunk a Magyar Kézilabda Szövetség ajánlásának megfelelően mindent ...
0

Beharangozó: AGROFEED ETO-SZESE – Budai Farkasok

április 28th, 2021
Szombaton a Budai Farkasok csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály ...
0

Döntetlen Ajkán

április 24th, 2021
 Egy a végletekig kiélezett mérkőzésen ismét egy pontot gyűjtöttünk a ...
0

Beharangozó: KK Ajka – AGROFEED ETO-SZESE

április 21st, 2021
Szombaton a KK Ajka otthonába látogatunk és játsszuk le egy héten ...
0

Szoros végjátékban mentettünk pontot

április 20th, 2021
A mérkőzés végére elfáradtunk, de a jó védekezésünkkel és küzdéssel ...
0

Beharangozó: AGROFEED ETO-SZESE – BFKA-Balatonfüred U22

április 19th, 2021
Sűrűre sikerült ez a hét, ugyanis a szombaton lejátszott ...
0

Győzelem idegenben

április 19th, 2021
Küzdős mérkőzésen medérdemelt győzelmet arattunk. A mérkőzést a ...
0

Beharangozó: Szigetszentmiklósi KSK – AGROFEED ETO-SZESE

április 14th, 2021
Szombaton ismét bajnoki mérkőzést játszik csapatunk, aktuális ...

Értékelés - serdülő I. csapat 2020/2021
Kiemelt

26 május 2021
Szerző: 

Ebben a szezonban is idő előtt lett vége az utánpótlás bajnokságoknak, szerencsére serdülő csapatunk ennek ellenére tudott mérkőzéseket játszani a Győr-Moson-Sopron megyei férfi felnőtt bajnokságban. A sima győzelmek mellett szoros mérkőzéseket is játszottak a fiatalok, melyek megközelítették a Serdülő I. osztálybeli mérkőzések hőfokát.

A csapat a serdülő bajnokságban a lefújáskor a hetedik helyen állt. Tizenhat mérkőzésen léptek pályára Horváth János tanítványai, melyből hét verséget szenvedtek, kilencszer arattak győzelmet.

A csapat leggólerősebb játékosa Panák Máté volt, aki az összesített góllövőlistán az első helyen zárta a bajnokságot. Máté 15 mérkőzésen 115-ször talált az ellenfelek kapujába.

A csapat többi tagja is gólerősnek bizonyult, a képzeletbeli dobogó második fokára Németh Máté ért oda 55 találatával, a dobogó legalsó fokát pedig 46 találatával Ásványi Gellért érdemelte ki.

A Győr-Moson-Sopron megyei férfi felnőtt bajnokságban ezüstérmet szerzett a Horváth János és Papp Márk által vezetett csapat. 20 mérkőzésen lépett pályára a csapat, melyből mindössze öt vereséget szenvedett, egy döntetlent játszott és 14-szer győztesként távozott a játéktérről.

Ebben a bajnokságban a házi gólkirály Németh Máté lett, aki 10 mérkőzésen 96-szor talált az ellenfél kapujába, az összesített góllövőlistán pedig a nyolcadik helyet foglalja el. 

Nem sokkal lemaradva, 14 mérkőzésen 82 találattal Oldal Zsombor foglalja el a házi góllövőlista második helyét, míg Czirják Kristóf 18 mérkőzésen lőtt 78 találatával a dobogó harmadik fokát érdemelte ki.

 

Horváth János értékelte a felemás szezont:

„Nem egyszerű értélekést írni erről a 2020/2021-es szezonról, ahogy sajnos a tavalyiról sem volt az. Nagyon szerettem volna összehasonlítani az őszi, illetve a tavaszi mérkőzéseinket, hogy egy komplex, átfogó képet kapjak a csapatunk fejlődéséről. Mindegyik évben a kialakult helyzet miatt idő előtt befejeződtek az utánpótlás bajnokságok, ráadásul idén helyezéseket sem hirdettek. A leállás pillanatában, a 14 csapatos bajnokságban, 16 lejátszott mérkőzés után a 7. helyen álltunk. Tavasszal 4 oda-visszavágóra, valamint kettő pótmérkőzésre volt lehetőségünk. A körülményeinket nézve ez az eredmény kiemelkedő egy ilyen nehéz időszak után.  Reális eredmény, hogy a tabella középmezőnyében „végeztünk”. A folyamatos fejlődést mutató játékunknak köszönhetően, a maradék le nem játszott tíz mérkőzésen, az előrébb lépés is benne volt a teljesítményünkben.

Az első félévben - viszonylag - jól álltunk, mert 2020 december végéig három csapat (Pénzügyőr, Balatonfüred, Budakalász) kivételével, sikerült pótolnunk a meccseket, ha nem is az eredetileg tervezett időpontokban. A tavaszi mérkőzéseink:

A Pénzügyőrnek és a Balatonfürednek nagyon sok elmaradása volt a vírus miatt, ezért jelezték felénk, hogy már januárban szeretnének összecsapni velünk. Így a téli szünet után rögtön munkába álltunk és az ilyenkor szokásos több képességfejlesztő rész mellett, a taktikai felkészítést helyeztem előtérbe. Nagyon sok olyan komplex feladatot végeztettem az edzéseken a játékosainkkal, amitől fejlődött a figyelem és a pontos végrehajtás, valamint a labdaügyesség. A rövid idő ellenére jól sikerült a felkészülésünk. Ásványi Gellért, Décsi Gergő és De Ridder Robert az ifjúsági csapatunkkal készültek. Ők csak a mérkőzés előtti edzésünkhöz/videóelemzésünkhöz csatlakoztak csapatunkhoz. Érett, magabiztos játékot mutattunk a Pénzügyőr idegenbeli és hazai mérkőzéseken is. Panák Máté, Molnár Benedek, Németh Máté és Ásványi Gellért teljesítményét tudom kiemelni ezeken a mérkőzéseken. A védelem közepén továbbra is Décsi Gergő és Ásványi Gellért (ők egyébként az Ifjúsági I. osztályú és az NBII felnőtt bajnokságban is átlag feletti munkát végeznek) olyan eredménnyel látják el a feladatukat, hogy nem vállalok nagy kockázatot, azzal a kijelentéssel, hogy az egyik legjobb védőpáros ebben a bajnokságban (is). Véleményem szerint, ha ilyen mértékben fejlődnek, az NBI/B-s felnőtt csapatban is helyet kaphatnak.

A BFKA-Balatonfüred elleni többszörösen elmaradt mérkőzést végre sikerült pótolnunk, melyen a cél az volt, hogy a bajnokesélyes csapatot megszorongassunk. Nagyon készültünk ellenük, bizonyítani akartunk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt egy újabb akadémiai csapattal, az őszi bravúros BFKA-Veszprém legyőzése után. A füredi csapat, azonban keresztülhúzta a számításainkat. Több olyan játékost hozott el magával a mérkőzésünkre, akiket eddig nem játszattak a serdülő bajnokságban. Néhány játékost kiemelnék köztük, például Kovács Bencét, aki hat találatig jutott ellenünk, akárcsak a felnőtt NBI/B-s csapatunk ellen februárban. Klucsik Máté, Fadle Helmi, Mellák Bence Zoltán, akik szintén az ifjúsági első osztályban és az NBI/B-s bajnokságban edződnek, valamint kapuban Lovistyek László, aki már serdülő kora ellenére a felnőtt NBI-es bajnokságban is pályára lépett. Az első félidőben jól tartottuk magunkat a kiváló védekezésünknek köszönhetően. A lényegi különbség a második félidőre mutatkozott meg. A szokásosnál is több technikai hibánkat (8!) és eladott labdáinkat (16!!) azonnal kihasználták és „könnyű” ziccer gólokat lőhettek. Ezen a mérkőzésen a felállt fal elleni védekező játékunkat tudom csak kiemelni, sajnos a támadásainknál elkövetett extrém mennyiségű hiba miatt nem nyerhettünk.

Komló ellen sajnos a buszon maradt a társaság, így 11-1-es állásról kellett felkapaszkodni. Ami viszont ezután történt, amiatt óriási gratulációt érdemelnek a srácok. Volt tartásunk és fel tudtunk kapaszkodni egy ekkora hátrányból a 7 a 6 elleni támadójátékunknak is köszönhetően. Madár Zsombort szeretném kiemelni, aki egyre bátrabban és eredményesebben vállalja fel már mérkőzések óta az 1-1 elleni párharcokat, gólokat, hétmétereseket és emberelőnyöket kiharcolva.  Öt perccel a vége előtt már csak egyetlen góllal vezetett ellenfelünk, amikorra sajnos elfogyott a tökéletes koncentrációnk. A végjátékban többször is hibáztunk és végül 4 góllal maradtunk alul. Többször előfordult, hogy nem meglelő hőfokon kezdtünk el egy mérkőzést, még ezen kell dolgoznunk.

A legjobb eredményünket a PLER-Budapest ellen értük el, ahol végre egy olyan csapatot tudtunk legyőzni, akitől idegenben alul maradtunk és a tabellán is előttünk szerepeltek. Ezen a mérkőzésen végig a kezünkben volt az irányítás. A védelem, szinte hiba nélkül dolgozott, támadásnál is mindenki kivette a részét, különösen Panák Máté és Németh Máté nyújtott extra teljesítményt, már sokadik alkalommal.

A Moyra-Budaörs ellen sikerült átmenteni az előző fordulóban mutatott teljesítményünket. Ezen a mérkőzésen a csapat minden tagja megkapta a lehetőséget és nagy örömömre éltek is vele, ahol a legnagyobb arányú győzelmünket értük el. Különösen Szelőczei Bálint játéka volt átlag feletti, aki 7/7-es, 100%-os lövési statisztikát mutatott.

A kapusaink remek formában védtek az egész év folyamán. Mind a hárman stabil teljesítményt nyújtottak, közel azonos játéklehetőséget kapva.

Kiemelkedő kapus teljesítmények a tavaszi szezonban:
Pénzügyőr: De Ridder Robert 54%, Török Gergő 47%
Komló: De Ridder Robert 50%
PLER: Hoffmann Bálint 37%
Moyra-Budaörs: Török Gergő 55%

 

Meg kell említenem, hogy nagyon jó volt Rosta Miklós edzőkollégámmal dolgozni, aki a legtöbb hazai mérkőzésen odaült a kispadra és segítette a munkánkat, valamint két bajnoki mérkőzésen is helyettesített, ahol betegség miatt nem tudtam ott lenni.  Úgy gondolom, hogy a jelenléte minden játékosunkra (főleg a serdülőből „kiöregedő” játékosainkra) pozitívan hatott, hiszen így nem csak nekem, hanem neki is bizonyítani akartak. Ezúton is köszönöm neki.

Összesítve, a csapat minden egyes tagja rengeteget fejlődött ebben a csonka évadban is. Mindenki szerepelt a serdülő korosztály mellett más bajnokságban is (Ifjúsági I.o., Megyei Felnőtt, NBII felnőtt). Több játékosunknak nagy előnyére vált a megyei bajnokságban való szereplés is, hiszen megkapták azt a játékpercet, amihez egyelőre még nehezebben jutottak a serdülőben. A serülő másodosztályban szereplő játékosainkkal együtt, a második helyen végeztek a hat csapatos megyei bajnokságban 20 lejátszott mérkőzés után. Csapatunkból többen NBII felnőtt bajnokság ezüstérmet is akaszthatnak a nyakukba. Ásványi Gellért és Décsi Gergő alapemberként, valamint, De Ridder Robert, Panák Máté, Németh Máté, Madár Zsombor, Török Gergő, Farkas Csaba, Hoffmann Bálint is pályára léphettek.

Bízom benne, hogy folytatva a munkát a következő szezon végén egy teljes évet értékelve, még kimagaslóbb eredményről számolhatok be.”

 

Gratulálunk a csapatnak és edzőiknek!

Szép volt fiúk!

Hajrá AGROFEED ETO-SZESE!

Hajrá Győr!

Írjon hozzászólást...

Kapcsolat

 

AGROFEED ETO-SZESE

Székhely: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Iroda: 9027 Győr, Kiskút liget, Magvassy Mihály Sportcsarnok

email: etoszesegyor@gmail.com 

Utánpótlásunk: 

http://www.gyoriferfikezilabdaert.hu/

Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány

bankszámlaszám: 11737007-20740234-000000000

 

 

Webhelyünkön cookie-kat használunk. A cookie-k segítségével tudjuk szolgáltatásainkat és a felhasználói élményt továbbfejleszteni, valamint elemzésre és reklámcélokra használjuk őket. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k használatáról és a vonatkozó beállítások módosításáról, kattintson ide. Ha a módosítások megváltoztatása nélkül használja tovább az oldalt, azzal jóváhagyja a cookie-k használatát. Bezárás.