Újabb egy gólos vereség hazai pályán

Újabb szoros mérkőzést játszottunk hazai pályán, sajnos ismét egy gólos vereséget szenvedtünk.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Sokoray, Goór, Győri-Dani, Nagy sorral kezdte csapatunk, a kapuban Takáccsal. Első találatunkat Kovácsovics szerezte, második találatunkra azonban több mint hét percet kellett várni (9. perc 2-5). Emberelőnybe kerültünk a 11. percben, melyet követően egy gyors támadásunk végén Nagy volt eredményes (3-6). Nehezen tudtunk a veszprémi védelmen átjutni, azonban Sövegjártó gyors indulásból szerzett góljával majd Czene bombájával megindult a góljaink gyártása (15. perc 6-8). A 20. percben 7-12-es állásnál kért időt Kovácsovics László, ami eredményes volt, először Ásványi, majd Czene talált ellenfelünk kapujába. A két gyors gólunkat követően a vendégek vezetőedzője is időt kért (24. perc 9-12). Az utolsó öt perc kiállításokban gazdag volt, mindkét fél több kettőperces büntetést is kapott. Tartani tudtuk ez idő alatt is a két gólos hátrányunkat, Kőhalmi, Sokoray és Ásványi találataival (29. perc 13-15). Az eredmény nem változott ezt követően, a lefújáskor az eredményjelző 13-15-öt mutatott.

A második játékrészre a Kőhalmi, Győri-Dani, Sokoray, Goór, Németh, Nagy felállásban küldte pályára csapatát Kovácsovics László, a kapuban Décsivel. Décsi védéssel és egy Sokoray góllal indult ez a félidő, majd Kőhalmi is a kapuba talált szélen, így a mérkőzés 34. percében kiegyenlítettünk (16-16). Mindkét fél sokat hibázott a következő percekben, így maradt a döntetlen környéki eredmény, egyszer mi egyszer pedig a vendégek vezettek. A 45. percben ismét a két gólos vezetésért támadhattak a veszprémi fiatalok, ezzel a lehetőséggel éltek is, sőt, egy technikai hibát követően 19-22-es eredményre módosítottak. Németh találatával két gólra zárkóztunk fel, majd egy veszprémi találatot követően Paár tartott minket két gólos lőtávolon belül. Sövegjártó és Nagy találataival a hátrányunk egy gólosra csökkent az 58. percre. Az 59. percben még 1-1 gól esett mindkét tèrfélen (27-28). Időkérésünket követően nem tudtunk eredményesek lenni támadásban, majd a vendégek is időt kértek húsz másodperccel a lefújás előtt. Nem nyitottuk meg védelmünket emberfogásra, ami jó döntés volt, hiszen ellenfelünk sem szerzett már gólt a jó védekezésünknek köszönhetően. A végeredmény 27-28. 

 

Kovácsovics László: „Minden elfogultság nélkül minimum egy pontot megérdemelt volna a csapatunk.”                                                                    

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – BFKA-Veszprém   27  –  28  /13-15/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi (8 védés), Takács (2 védés), Sokoray 2, Molnár 1, Kőhalmi 3, Győri-Dani, Goór 2, Kovácsovics 1, Ásványi 3, Nagy 5, Czene 2, Sövegjártó 4, Kadocsa, Mátés, Paár 3, Németh 1.

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző:Horváth János

 

Folytatás: 

2021.10.24. vasárnap

AGROFEED ETO-UNI Győr – Szigetszentmiklósi KSK

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok