A listavezetőt láttuk vendégül

Pénteken este ismét NBI/B-s mérkőzést játszott csapatunk a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, ezúttal a Budai Farkasokat fogadtuk a bajnokság VII. fordulójában.

A mérkőzést a Paár, Czene, Sokoray, Goór, Németh, Nagy felállásban kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Az első találatra több mint négy percet kellett várnia a kilátogató publikumnak, Nagy értékestette első hétméteresünket (5. perc 1-0). Második gólunkat már Goór szerezte (11. perc 3-2), majd Décsi védései következtek, így tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel (12. perc 4-4). A mérkőzés 15. percére már teljesen lecserélődött a négy középső játékosunk, Sövegjártó, Mátés, Ásványi és Bodócs voltak a pályán. Mátés egyből góllal indított, azonban a következő percekben nem tudtunk élni emberelőnyünkkel, sőt a Farkasok meg is léptek 6-9-re (19. perc). Nagy akciógólját követően 7-9-et mutatott az eredményjelző, mikor ellenfelünk vezetőedzője a mérkőzés folyamán először kért időt. Egy gólra zárkóztunk a 25. percben Mátés akcióból szerzett, majd Sövegjártó labdaszerzést követő góljával (9-10). Czene kínaiból lőtt gólja után időt kért Kovácsovics László a 27. percben, mely után Czene, Győri-Dani és Nagy góljai következtek, így a félidei eredmény: 13-14.

A második játékrészre a Paár, Mátés, Sokoray, Barnyák, Németh, Nagy sort küldte pályára Kovácsovics László, a kapuban továbbra is Décsivel. Az első győri találatra kicsit több mint öt percet kellett várni, azonban Décsi védéseivel még így is csak két gólos hátrányban voltunk (6. perc 14-16). Nagy két találatával így fel is zárkóztunk ismét egy gólra, majd Sövegjártó bombájával már 16-16-os állást mutatott az erdményjelző (39. perc). Goór szabálytalanságát követően emberhátrányba kerültünk, majd egy rossz cserét követően majdnem negyven másodpercig kettős hátrányba kerültünk. Décsi védésének köszönhetően ez idő alatt mindössze egy gólt szerzett ellenfelünk, a mi támadásainkból azonban Mátés volt eredményes egymást követően kétszer is (49. perc 18-18). 19-20-as állásnál ismét vendég időkérés érkezett, a Farkasok ezt követően meg is léptek két gólra, mely után a hazai időkérés is érkezett. Nyolc perces gólcsendet követően kaptunk egy esélyt a felzárkózásra emberelőnyben (55. perc 19-24), azonban ezzel nem tudtunk élni, sőt Ásványi kiállításával emberhátrányba is kerültünk. Ez az emberhátrány megbélyegezte az utolsó percek játékát, a lefújásig Németh hétméteresből és csapatunk legújabb tagja Gaál volt eredményes akcióból. A végeredmény: 21-26.

 

Kovácsovics László: „Most először éreztük, hogy a csapat edzőként tekintett ránk. Sajnos kevés stratégiailag fölé nőni egy ellenfélnek, a ziccereinket is ertekesítenünk kell.”

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – Budai Farkasok-Rév Group 21 – 26 /13-14/

Agrofeed ETO-UNI Győr: DÉCSI (13 védés), Kimmel, BODÓCS, Sokoray 1, Győri-Dani 1, Goór 1, Kovácsovics, Barnyák, Ásványi , NAGY 6, Czene 3, MÁTÉS 4, Sövegjártó 3, Paár 1, Gaál 1, Németh 1

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.

 

Folytatás:

Magyar Kupa II. forduló

2021.11.10. 19:30

BFKA-Veszprém – AGROFEED ETO-UNI Győr

helyszín: DEVM Sportcsarnok, Veszprém