Két ponttal a zsebünkben térünk haza Komáromból

Végig magabiztosan vezetve tudtunk nyerni a Komárom csapata ellen.

A mérkőzést a Paár, Bodócs, Sokoray, Ásványi, Sövegjártó, Nagy felállásban kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Első és második találatunkat is Nagy szerezte hétméteresből, majd Bodócs duplázott akcióbol (6. perc 2-4). Sövegjártó is feliratkozott a góllövők listájára (3-5), majd negyed óra elteltével jöttek a szokásos cserék, Goór és Czene kapott játéklehetőséget. Czene élt a lehetőséggel és az első támadásából gólt is szerzett (17. perc 4-7). A megszokotthoz képest lassabb lefolyású mérkőzésen hosszú ideig támadtak a csapatok, többször is hétméterest lőhettünk. Nagy zsinórban hármat is értékesített (25. perc 7-10), így stabil maradt az előnyünk. Eközben Németh és Mátés is játéklehetőséget kaptak, a félidőben az utolsó találatunkat Győri-Dani szerezte, melyet követően a hazaiak még kétszer találtak a kapunkba. A félidei eredmény: 9-11.

A második játékrészt ugyanabban a felállásban kezdte csapatunk mint az elsőt; Paár, Bodócs, Sokoray, Ásványi, Sövegjártó és Nagy voltak a pályán, a kapuban Décsivel. Két hazai góllal indult ez a félidő, így egyből fel is zárkózott a Komárom (32. perc 11-11). A mérkőzés folyamán először kerültünk emberelőnybe a 33. percben, ezt az előnyt türelmesen játszotta ki csapatunk melynek a végén Nagy volt eredményes (33. perc 11-12). Első találatát szerezte Paár a 37. percben, majd egy labdaszerzésből Sövegjártó lőhetett ziccert (12-17). Mindkét csapat továbbra is hosszú lefolyású játékokat játszott, a játékvezetők passzív jelzéséig. A 43. percben időt két Kovácsovics László, ezt követően gyors gólt szerzett Kőhalmi (43. perc 14-19). A kapuban Aleksza remekelt, ebből többször is indulni tudtunk. A mérkőzésen először kerültünk emberhátrányba a 49. percben, Barnyák kényszerült a kispadra kettő percre. Az emberelőnyös idő alatt ellenfelünk nem tudott gólt lőni, sőt mi találtunk kétszer is a komáromi kapuba (51. perc 15-22). Ekkor kért időt ellenfelünk vezetőedzője, hiszen már több mint hét perce nem tudtak Alekszának gólt lőni. Ez után hét gólos előnyünk gyorsan öt gólosra olvadt, ezért a nagyobb bajt megelőzvén Kovácsovics László is időt kért. Az utolsó percekben Lukács, Mátés és Sokoray találtak még a komáromi kapuba. A végeredmény: 19-25.

 

Kovácsovics László: „ Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz, a védekezéshez és a kapusteljesítményhez!”

 

Komárom VSE – AGROFEED ETO-UNI Győr  19 – 25    /9-11/

Agrofeed ETO-UNI Győr: DÉCSI (6/20 védés), ALEKSZA (6/11 védés), Sokoray 2, BODÓCS 3, Kőhalmi 1, Győri-Dani 1,Goór, Barnyák, Ásványi 2, Lukács 1, NAGY 8, Czene 1, Mátés 1, Sövegjártó 3, Paár 2, Németh

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.