Igazságos döntetlen

Hatvan percig szoros mérkőzést játszottunk a szigetszentmiklósiakkal, egy árnyalatnyival jobb második félidőnek köszönhetően igazságos eredmény született.

A mérkőzést a Paár, Győri-Dani, Mátés, Ásványi, Sövegjártó, Pápai sorral kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Első találatunkat Sövegjártó szerezte, majd labdaszerzését követően Ásványi szerzett lerohanásból gólt (4. perc 1-2). Hétméteresből Mátés is gólt szerzett a 8. percben, ezzel már három gólos előnyre tettünk szert (2-5). Egészen a 12. percig tartottuk három gólos előnyünket, ekkor Molnár kapott kettő perces kiállítást. Emberhátrányunkban a hazaiak felzárkóztak egy gólra, a 15. percben pedig már 7-7-et mutatott az eredményjelző. Két eredménytelen kapura lövésünkből is gyorsan indult ellenfelünk, ezekkel a ziccerekből szerzett gólokkal pedig pillanatok alatt átvették a vezetést is (16. perc 9-7). Azonnal időt is kért Kovácsovics László, majd Czene érkezett friss emberként a pályára. Nyolcadik találatunkat meg is szerezte, azonban még mindig hátrányban voltunk és sorozatosan könnyű gólokat kaptunk (19. perc 10-8). A következő percekben is nehezen tudott csapatunk gólokat szerezni, Mátés és Barnyák voltak eredményesek, így a 25. percben 15-11 volt az állás. A védekezésünk ennyi idő alatt sem rendeződött, ráadásul Goór a 27. percben másodszor is kettő perces kiállítást kapott. Emberhátrányból Paár volt eredményes, majd az utolsó percben mi kerültünk előnybe, melyből Pápai rögtön gólt is szerzett (30. perc 17-14). Az utolsó másodpercekben Czene még labdát szerzett, így üres kapus góllal fejeztük be a félidőt. Félidei eredmény: 17-15.  

A második játékrészre a Paár, Vékony, Mátés, Goór, Sövegjártó, Pápai sort küldte pályára vezetőedzőnk, a kapuban Kováccsal. Kovács rögtön egy védéssel kezdte a mérkőzést, melyet Mátés gólja követett (33. perc 18-16). Goór megkapta harmadik kiállítását is a 33. percben, de emberhátrányból ismét eredményes volt Mátés, ezzel tartani tudtuk kétgólos hátrányunkat. Egy gólra zárkóztunk Vékony egész pályás góljával miután emberelőnybe kerültünk, majd Pápai találatával már egálban voltak a csapatok (39. perc 21-21). Hamarosan ismét kettő percig hátrányba kerültünk, ezúttal Győri-Dani kényszerült a kispadra. Ez alatt az idő alatt mindössze egy gólt szerzett a Szigetszentmiklós csapata (42. perc 23-22). A 46. percbe lépve Czene találatával egyenlítettünk (24-24), a vezetést azonban nem adta ki a kezéből ellenfelünk. Két kapott gólra két lőtt góllal válaszoltunk és nem engedtük, hogy jobban meglépjenek a hazaiak (50. perc 26-26). Ekkor ismét a saját dolgunkat nehezítettük meg, Herkovits kapott kettőperces kiállítást az 50. percben. Emberhátrányban, több mint 35 percnyi játékot követően vettük magunkhoz ismét a vezetést, Paár góljával már 26-27 volt az eredmény. A hazaiak időt is kértek azonnal, mely jó hatással volt játékukra, három perc múlva ismét Szigetszentmiklósi előny volt. Emberelőnybe kerültünk az 55. percben, ám ezúttal nem tudtunk élni a lehetőséggel, sőt az 57. percben ellenfelünk ismét kétgólos előnyben volt. Kovácsovis László időkérését követően 7-6 elleni játékkal leptük meg ellenfelünket, ami eredményesnek bizonyult, két Pápai és egy Paár találattal a végeredmény: 31-31.

 

Kovácsovics László: „Az előző mérkőzéshez képest mintha egy másik csapat védekezett volna a kapunk előtt.Ez a kitűzött céljainkhoz kevés lesz.”

 

Szigetszentmiklósi KSK – AGROFEED ETO-UNI Győr   31 – 31  /17-15/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi, Kovács, Molnár, Győri-Dani, Goór, Pápai 4, Barnyák 1, Vékony 1, Ásványi 3, Czene 6, Sövegjártó 2, Hős-Nagy, Mátés 8, Paár 6, Herkovits

Vezetőedző: Kovácsovics László
Edző: Horváth János.

 

Folytatás: 

NBI/B férfi felnőtt Nyugat – alapszakasz
2022.02.04. 19 óra
AGROFEED ETO-UNI Győr – Százhalombattai KE
helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok