Jó kezdést követően, egy szoros mérkőzésen apránként sikerült meglépnünk ellenfelünktől.

A mérkőzést a Gaál, Bodócs, Sokoray, Ásványi, Győri-Dani, Szabó sorral kezdtük, a kapuban Décsivel. Első találatunkat Sokoray szerezte Ásványi labdaszerzését követően. Fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően gyorsan 2-5-ös vezetésere tettünk szert, zsinórban Gaál, Mátés, Szabó és Győri-Dani is gólt szerzett. A következő percekben a támadójátékunk nem volt eredményes, negyed óra elteltével a vezetés még mindig nálunk volt, ellenfelünk azonban felzárkózótt egy gólra (15. perc 5-6). A következő percekben nem csak kiegyenlítettek, de a vezetést is átvették a hazaiak (17. perc 7-6). Fej-fej mellett haladtak a csapatok, Nagy hétméteresével a 22. percben megint nálunk volt az egy gólos előny (22. perc 9-10). Sövegjártó találatával a vezetést megtartottuk, ráadásul Bodócs kettőperces büntetése alatt mindössze egy gólt szerzett ellenfelünk. Az utolsó öt percbe lépve mi is emberelőnybe kerültünk, ez idő alatt Sövegjártó és Sokoray is kapuba találtak, így már két gólos előnyben voltunk (26. perc 11-13). 12-13-as állásnál a szigetszentmiklósiak időt kértek, ezt azonban egy technikai hiba követett, melyből Paár tudott indulni és gólt szerezni. Kovácsovics László is felhaználta időkérési lehetőségét, ezután Sövegjártó szerzett gólt az utolsó másodpercekben, így a félidei eredmény: 12-15.

A második játékrészre a Paár, Ujvári, Ásványi, Mátés, Sövegjártó, Nagy sort küldte a pályára Kovácsovics László, a kapuban Décsivel. Első találatunkat Ujvári szerezte, majd ellenfelünk technikai hibáját követően ismét Paár lőhetett kapura szabadon, 33. perc 12-17. Ásványi kapott kettő perces kiállítást, majd szándékos láb miatt Bodócs is a kispadra kényszerült, így több mint egy percig négy mezőnyjátékosunk volt a pályán. Mindössze kétszer talált a kapuba ellenfelünk amíg mi hátrányban játszottunk, emellett egyszer Mátés is eredményes volt (37. perc 15-18). Szabó és Ujvári találataival biztosan tartottuk előnyünket, a 40. percben 17-21-et mutatott az eredményjelző. Décsi védésével és Molnár védekezésbe való beállásával ellenfelünknek megnehezítettük a dolgát, ráadásul emberelőnybe is kerültünk a 46. percben (18-22). Üres kapus gólt szerzett Paár emberelőnyünkből, miután Ásványi szerzett labdát (47. perc 18-23), majd Sokoray és Sövegjártó voltak eredményesek (49. perc 20-25). Tíz perccel a lefújás előtt Kovácsovics László ismét időt kért, az utána következő percekben pedig nem csak tartottuk, de növeltük is előnyünket (55. perc 22-26). Időt is kértek a hazaiak 23-28-as állásnál, ezt követően gólt is szereztek 7-6 elleni játékukból (24-28). 26-29-es állásnál utolsó időkérési lehetőségét is kihasználta vezetőedzőnk, ekkor már kevesebb mint kettő perc volt hátra a mérkőzésből. Fontos ziccert hárított Décsi a mi oldalunkon, ezt Paár üreskapus lja követte, majd az utolsó támadásunkból Sokoray volt eredményes, így a végeredmény: 26-31.

 

Kovácsovics László: „A mai nap több játékosunk hozta a tőle elvárható jó teljesítményt. Nagyon hosszú három mérkőzés előtt állunk. Dolgozunk tovább.”

 

Szigetszentmiklósi KSK – AGROFEED ETO-UNI Győr   26  – 31    /12-15/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi (7 védés 25%), Kovács (1 védés 17%), BODÓCS, SOKORAY 4, Molnár, GYŐRI-DANI 1, GOÓR, SZABÓ 4, ÁSVÁNYI, Nagy 1, SÖVEGJÁRTÓ 5, Mátés 2, PAÁR 6, Németh, UJVÁRI 6, GAÁL 2

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.

 

Folytatás: 

NBI/B férfi felnőtt nyugat-alapszakasz

2022.02.25. 20 óra

Budai Farkasok – AGROFEED ETO-UNI Győr

helyszín: Budaörs Városi Sportcsarnok