Rendkívül pontatlan játékkal és sok technikai hibával a listavezető otthonában nagy arányú vereséget szenvedtünk.

A mérkőzést a Paár, Mátés, Sokoray, Ásványi, Sövegjártó, Szabó sorral kezdte csapatunk, a kapuban Décsivel. Első találatunkat Ásványi szerezte a második percben, a második találatunkra azonban sokat kellett várnunk, ezért Kovácsovics László a 7. percben 5-1-es állásnál időt kért. Gaál góllal fejezte be az időkérést követő támadásunkat még emberhátrányból, majd Sokoray is kapuba talált (9. perc 6-3). 11-4-es állásnál vezetőedzőnk 7-6 elleni játékkal próbálta meglepni ellenfelünket, ez sikeres is volt, Ásványi került helyzetbe és lőtte be ötödik gólunkat a Farkasok kapujába. Gólját követően kettő percre a kispadra kényszerült Ásványi, miután szabálytalanul védekezett, azonban a másik oldalon ellenfelünk is emberhátrányba került. Nagy kimaradt hétméteresét követően a hazaiak már a nyolc gólos előnyért támadtak. Mátés találatát követően két technikai hibát is vétettünk, így a tíz gólos előnyhöz közel juttattuk ellenfelünket. Bár Győri-Dani és Ásványi is kapuba találtak, újabb hétméterest hagytunk ki, melyet követően a 28. percben már 19-9-es állást mutatott az eredményjelző. A félidő utolsó találatát Győri-Dani neve mellé könyvelték el, ezt követően azonban Paár még szabálytalan volt, így az első félidőt emberhátrányban fejeztük be. Félidei eredmény: 19-10.

A második játékrészre a Gaál, Sokoray, Ásványi, Szabó, Sövegjártó sort küldte pályára emberhátrányban Kovácsovics László, a kapuban Kováccsal. Két technikai hibával kezdtük a félidőt, azonban a hazaiak is kicsit az öltözőben maradtak, így gyorsan két gólt szereztünk, Gaál és Ásványi révén (33. perc 19-12). Emberelőnybe kerültünk a hazaiak időkérését követően, ebből Szabó gyorsan ziccerbe is került (19-13). Kovács védését követően a másik oldalon ismét kettő perces kiállítást kapott ellenfelünk, így a 36. percre 19-14-es eredménnyel érkeztek a csapatok. Potyogtak a kétpercek nálunk és a Farkasoknál is, ismét öt-öt mezőnyjátékossal játszottak a csapatok. Amikor emberelônyben voltunk sem tudtunk gólokat szerezni, a ziccereinket sorozatban kihagytuk. A következő tíz percben mindössze hétméteresekből tudtunk gólt szerezni, Ujvári értékesítette a büntetőket (47. perc 24-16). Ismét megpróbálta meglepni vezetőedzőnk az ellenfelet, ezúttal egy nyitott védekezéssel. Ebből kétszer is labdát szereztünk, gyors indulásból ziccert értékesített Sokoray és Lukács is (50. perc 25-18). A labdaszerzéseket követően Molnár kettő perces kiállítást kapott, így a mérkőzés során ötödször is hátrányba került csapatunk. Az 58. percbe lépve Lukács is ellenfelünk kapujába talált (29-21), majd utolsó találatunkat Goór lőtte az 59. percben. A végeredmény: 32-22.

 

Kovácsovics László: „Ilyen gyenge játékkal nem csak a tabellát vezető csapattól fogunk kikapni, hanem mindenkitől.”

 

Budai Farkasok-Rév Group – AGROFEED ETO-UNI Győr  32  – 22    /19-10/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi, Kovács, Sokoray 2, Molnár, Győri-Dani 2, Goór 1, Ásványi 4, Lukács 2, Nagy 1, Czene, Sövegjártó, Mátés 1, Paár, Szabó 3, Ujvári 4, Gaál 2

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.