Tét nélküli mérkőzés volt a mai, hiszen a Tatai AC biztosan a felsőházban folytatja a rájátszásban, csapatunk pedig az alsóházban fog küzdeni a bajnoki pontokért.

A mérkőzést a Gaál, Czene, Mátés, Ásványi, Sövegjártó, Szabó sorral kezdte csapatunk,  a kapuban Takáccsal. Az első találatunkat Czene zúdította a tatai kapuba, majd bő öt percet kellett várni második találatunkra, melyet Gaál szerzett (7. perc 2-2). A tizedik percben Mátés lőtte csapatunk harmadik találatát, azonban ellenfelünknél is érezhető volt, hogy a mérkőzésnek a továbbjutás szempontjából nincs tétje a 15. percben 3-5-ös állást mutatott az eredményjelző. A 20. percben 5-9-es állásnál időt kért Kovácsovics László, hiszen csapatunk nehezen tudott gólokat szerezni, sok technikai hibát vétettünk. A hibák a következő öt percben is maradtak az utasítások ellenére, viszont ellenfelünktől mindössze két gólt kaptunk köszönhetően Takácsnak, aki remekelt a kapuban. A félidő utolsó perceire  Kimmel érkezett a kapuba, az utolsó percben pedig egy több mint tíz perces gólcsendet tört meg Kőhalmi, ezúttal már 7-6 elleni játékunkból. A félidei eredmény:6-15.

A második játékrészre a Gaál, Herkovits, Ásványi, Molnár, Győri-Dani, Szabó sort küldte a pályára vezetőedzőnk, a kapuban Kimmellel. Első találatunkat Mátés szerezte, majd Győri-Dani labdaszerzésből, Szabó pedig ziccerből volt eredményes. Tíz perc alatt megduplázta csapatunk az első félidőben szerzett góljaink számát (40. perc 12-20). A félidő tizedik percére érkezett a kapuba Décsi, így kapusaink egyenlő arányban kaptak lehetőséget Kovácsovics Lászlótól.  Ásványi kettőperces kiállítása alatt ellenfelünk 12-22-re lépett meg, így csapatunk immárom tíz gólos hátrányban volt. Kovácsovics László ekkor ismét időt kért, melyet követően egészpályás emberfogásra jöttünk ki. Mindkét oldalon kiosztottak a játékvezetők egy-egy kettőperces kiállítást, így Ásványi második büntetését töltötte a kispadon. Továbbra is tíz gólos hátrányban volt csapatunk, az 50. percben 15-25-ös eredményt mutatott az eredményjelző. A nyitott védekezéssel sem tudtunk közelebb zárkózni ellenfelünkhöz, Czene, Pápai, Ásványi és Sövegjártó még kapuba találtak a mérkőzés végén, de mindkét oldalon potyogtak a gólok, így a végeredmény: 24-35.

 

Kovácsovics László: „A két csapatból egynek volt ma a helyén a szíve. Sajnos ez nem a mi csapatunk volt..”

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – Tatai AC   24  – 35    /6-15/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Décsi, Takács, Kimmel, Molnár, Kőhalmi 3, Győri-Dani 1, Pápai 3, Szabó 2, Ásványi 3, Czene 2, Sövegjártó 2, Mátés 3, Herkovits 2, Németh, Ujvári 1, Gaál 2

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.

 

ETO-Tatai-AC-VN-26

kép 1 / 33