Tíz gólos előnyt kovácsolt magának a fiatal Fradi az első játékrészben, melyből a lefújásra egy gólt meg is tartottak, így a Népligetben maradt a győztesnek járó két pont.

A mérkőzést a Gaál, Ujvári, Sokoray, Ásványi, Sövegjártó, Szabó sorral kezdte csapatunk, a kapuban Takáccsal. Első találatunkat Sövegjártó szerezte, a következő négy találatot azonban a hazaiak, ezért időt is kért vezetőedzőnk az 5. percben (4-1). Sokoray két találatával mi is elkezdtük a gólok gyártását, a 10. percben 10-5-ös állást mutatott az eredményjelző. Mátés gólját követően a mérkőzés során először emberelőnybe kerültünk (11. perc 11-6), sajnos az emberelőnyünk alatt a Fradi kétszer is a kapunkba talált, míg mi csak egyszer (13. perc 13-7). 18 perc elteltével 7-6 elleni játékkal próbálkoztunk, ebből egy gól született, ellenben üres kapus gólt is kaptunk belőle (22. perc 18-10). Hazai időkérés következett a 23. percben, ami után Gaál kettő perces kiállítást kapott. Emberhátrányunk alatt egy gólt szerzett ellenfelünk és mi is, de az utolsó perceket a hazaiak nyerték meg, így a félidei eredmény: 24-14.

A második játékrészre a Paár, Sokoray, Goór, Ásványi, Győri-Dani Szabó sort küldte fel Kovácsovics László, a kapuban Décsivel. Az első találatot Sokoray neve mellé könyvelhették el, majd zsinórban még négy gólt szereztünk, Ásványi, Paár és Szabó is csatlakoztak a gólszerzőkhöz (37. perc 24-19). Időt is kért a Fradi vezetőedzője, hiszen ebben a félidőben még nem szereztek gólt. Újabb gyors gólokat szereztünk Ujvári és Szabó által, majd a 38. percben megszületett a hazaiak első találata is (39. perc 25-21). Stagnált a következő percekben a 4-5 gólos különbség, a 44. percben 28-24-et mutatott az eredményjelző. Szabó találatával már csak három volt a két csapat között a különbség (46. perc 29-26), majd Kovácsovics László a 48. percben, 31-27-es állásnál időt kért. Sövegjártó góljával folytatódott a mérkőzés, majd egy Fradi gólt követően két Szabó találattal immáron két gólra zárkóztunk. Décsi heteshárítását követően Mátés hétméteres góljával 33-33-ra módosította az eredményt, de Ásványi szabálytalanságát követően emberhátrányban már nehezen tudtunk gólt szerezni, így a végeredmény: 36-35.

 

Kovácsovics László: „Egy félidő alatt nehezítettük meg a bajnokság utolsó öt fordulóját. Csapatként adtuk oda az első harminc percet a Ferencvárosnak.”

 

FTC-Diagnosticum U21 – AGROFEED ETO-UNI Győr  36  – 35    /24-14/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Takács, Décsi (5 védés 19%), Lang, Molnár, Kőhalmi, Sokoray 4, Győri-Dani, Goór, Ásványi 5, SZABÓ 7, Sövegjártó 7, Mátés 5, Paár 1, Németh, Ujvári 6, Gaál

 

Vezetőedző: Kovácsovics László

Edző: Horváth János.