Serdülő első osztályú csapatunk a 11. helyen zárta a 2021-2022-es bajnokságot. Horváth János és Barnyák Ádám csapata nem csak saját korosztályában, hanem a Győr-Moson-Sopron Megyei Férfi felnőtt bajnokságban is megmérettetett, ahol a negyedik helyet szerezték meg. 

Az edzői stáb értékelése: 

“A csapat a serdülő első osztályba lett nevezve. A felkészülést 24 játékossal terveztük, sajnos nagyon hamar kiderült, hogy a tervezett edzésmunkát nem tudjuk elvégezni. Több játékos családi nyaralása, nyári munkája, indokolatlan hiányzása, szülő „szakmai” döntése miatt a tervezett edzéseket sokkal kisebb létszámmal voltunk kénytelenek elvégezni. Így napi két edzésen csak néhány játékos vett részt. Ennek ellenére az őszi szezonban elfogadhatóan teljesített a csapat. Az elit csapatok ellen szoros mérkőzéseink voltak, a játék tudásban hasonló képességűeket pedig sikerült legyőznünk. Ezekkel az eredményekkel a középmezőnyben végeztünk ősszel. A téli felkészülés alatt folytatódtak a hiányos edzéslátogatások. Nyolc-kilenc játékos jelent meg az edzéseken, minőségibb munkát igazán csak akkor lehetett végezni, ha az ifjúsági csapattal együtt edzettünk. A felkészülés ilyen körülményei után, törvényszerű volt a bajnokságban a visszaesésünk. Mindössze két mérkőzésen tudtunk győzni és a tabella 11. helyén végeztünk. Az elit csapatok eltávolodtak tőlünk, azok az egyesületek, akiket ősszel idegenben még biztosan legyőztünk, tavasszal hazai pályán két ponttal távoztak tőlünk. Mindössze négy pontot szereztünk a bajnokság második szakaszában. Azt gondolom, hogy a csapat a játékos állományának tudása, infrastrukturális körülményeihez képest mélyen tudása alatt teljesített. A jövőben mindenképpen el kell érni a magasabb edzéslátogatottságot, a szülők konstruktívabb hozzáállását, hogy a gyerekek technikai- taktikai, fizikai képességei megfelelően fejlődjenek.”

 

A csapat leggólerősebb játékosa Németh Máté volt, aki 25 mérkőzésen 124-szer talált ellenfelünk kapujába. Második helyen Szalay Balázs végzett, aki 26 mérkőzésen 83-szor volt eredményes. Szorosan mögötte 18 mérkőzésen szerzett 76 találatával Madár Zsombor állhatott fel a képzeletbeli dobogó legalsó fokára.

 

 

Jó pihenést kívánunk a csapatnak! Augusztusban találkozunk!