Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját a PLER-Budapest csapata ellen folytatjuk. A bajnokság XVIII. fordulója pénteken 18:30-kor kezdődik a Sportkastélyban, Budapesten.

Ellenfelünkkel szeptemberben hazai pályán találkoztunk utoljára, akkor egy döntetlen félidei eredményt követően (12-12), 24-30-as, hat gólos győzelmet aratott a PLER. Azóta hazai pályán egy góllal kaptak ki a Vecséstől (27-28), idegenben pedig két gólos vereséget szenvedtek Ózdon (27-25). A decemberi szünet előtt még sor került a PLER pályáján az Eger elleni mérkőzésre is, ami nem meglepő módon 30-30-as döntetlennel végződött. A téli szünet utáni első mérkőzésüket hazai pályán a Szigetszentmiklós ellen játszották, akiket sima mérkőzésen 37-23-ra győztek le. Az előző hétvégén Balatonfüredre utaztak, ahol meglepően szoros mérkőzést játszottak az akadémia fiataljaival, akik egészen az 52. percig döntetlen eredményen tartották rutinos ellenfelüket. A végjátékot azonban a PLER bírta jobban és 25-28-ra győzték le ellenfelüket.
A tabellát holtversenyben vezető PLER csapatát sem fogjuk félvállról venni, hiszen a két csapat között mindössze két pont a különbség a bajnokság ezen pontján. Pénteken Bencze József és tanítványai mindenképp szeretnének revansot venni a szeptemberi hazai vereségért.

A mérkőzés élő online eredménykövetése itt található.
Szurkoljunk együtt!

Hajrá Győr!

NBI/B férfi felnőtt XIX. forduló

2023.02.25. szombat 18:00

AGROFEED ETO-UNI Győr – OTP Bank-PICK Szeged U21

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr