Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját a DEAC csapata ellen folytatjuk, akik jelenleg a tabella hetedik helyét foglalják el. A bajnokság XXII. fordulója szombaton 18:00-kor kezdődik a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában.

 

Ellenfelünkkel októberben hazai pályán találkoztunk, akkor a 24-14-es félidei vezetésünkből egy 42-29-es győzelem született. Azóta a debreceniek kilenc győzelemmel, három döntetlennel és kilenc vereséggel állnak huszonegy mérkőzés után. A nagy vereségüket követően hazai pályán a Vecsést kilenc góllal tudták megverni (29-20), a Tatát mindössze egy góllal múlták felül (28-27), de a Százhalombattát ismét nagy különbséggel verték meg otthon (30-20). A karácsonyi szünetet követően hazai pályán folytatták a jó szériájukat, hiszen a Salgótarján ellen 23-22-es győzelmet ünnepelhettek. A következő hazai mérkőzés azonban a listavezető Eger ellen volt, itt a vendégek bizonyultak jobbnak öt góllal (22-27). Ezt követően március elején a szigetszentmiklóst  három góllal tudták megverni (29-26) szintén hazai pályán. Idegenben mindössze kétszer tudtak győzelmet aratni a debreceniek, többek között a múlt héten Balatonfüreden, ahol 28-32-es eredmény született. 

A számok is azt mutatják, hogy a debreceni csapat ellen nem könnyű pontot szerezni, amikor hazai pályán játszhatnak, viszont bíztató lehet csapatunk számára, hogy az előző összecsapáson sima győzelemnek örülhettünk.

Csapatunk mindenképpen szeretné megismételni az októberi egymás elleni eredményt, így most sem más a célunk, mint a két pont megszerzése.

A mérkőzést élőben tudják nézni kedves szurkolóink is, ezen a linken.

 

Szurkoljunk együtt a csapatnak!
Hajrá Győr!

 

 

NBI/B férfi felnőtt XXII. forduló

2023.03.25. szombat 18:00

DEAC – AGROFEED ETO-UNI Győr

Helyszín:Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont, Debrecen