Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját a Szigetszentmiklósi KSK csapata ellen folytatjuk, akik jelenleg a tabella tizedik helyét foglalják el. A bajnokság XXIII. fordulója vasárnap 18 órakor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Ellenfelünkkel októberben Szigetszentmiklóson találkoztunk, akkor a 10-15-ös, öt gólos félidei vezetésünket hét gólosra növeltük, így 22-29-es győzelem született. Azóta a szigetszentmiklósiak nyolc győzelemmel, három döntetlennel és tizenegy vereséggel állnak a tizedik helyen. Ez a hullámzó teljesítmény jellemezte a játékukat az ősz további mérkőzésein is, hiszen három gólos vereséget szenvedtek Vecsésen (27-24), majd hazai pályán 43-30-as arányban győzedelmeskedtek a Kecskemét ellen. 22-22-es döntetlennel folytatták a menetelésüket Tatán, hazai pályán pedig ismét győzelmet arattak, ezúttal az ózdiak ellen (34-30). A decemberi mérlegük nem sikerült a legjobban, hiszen az egy gólos salgótarjáni győzelmük után (29-30), hazai pályán egy góllal alulmaradtak a veszprémi fiatalokkal szemben (29-30), majd öt gólos vereséget szenvedtek Százhalombattán (32-27). A téli pihenőt követően rögtön egy nagy pofon érte a miklósiakat, a PLER 37-23-as arányban ütötte ki őket. A vereség sorozat folytatódott számukra, a Szeged ellen (27-34), majd Egerben is (33-28). Az újabb pontokat hazai pályán a Békés ellen sikerült megszerezniük, azonban Debrecenből (29-26), és Ajkáról  (32-30) is pontszerzés nélkül utaztak haza. A legutóbbi fordulóban a BFKA-Balatonfüredet látták vendégül, amikor ismét sikerült a pontszerzés, 29-25-ös győzelmükkel.

A számok alapján idegenben nem sok helyen tudott ellenfelén felülkerekedni a Szigetszentmiklós, azonban a Békésen és Tatán elért döntetlen eredmények alapján Győrbe is kemény alakulat fog érkezni vasárnap. Mindezek ellenére szurkolóink bízhatnak egy színvonalas mérkőzésben, hiszen az előző összecsapáson egy magas színvonalú mérkőzés végén két pontnak örülhetett a csapat.

Csapatunk mindenképpen szeretné megismételni az októberi egymás elleni eredményt, így most sem más a célunk, mint a két pont megszerzése.

A mérkőzés előtt most is U23-as csapatunk melegíti be a pályát, hiszen NBII-es mérkőzést játszanak a KSE Tarján csapata ellen. Szurkoljunk nekik is 16 órától!

Szurkoljunk együtt a csapatnak!
Hajrá Győr!

NBI/B Férfi Felnőtt
XXIII. forduló
2023.04.02. vasárnap 18 óra
AGROFEED ETO-UNI Győr – Szigetszentmiklósi KSK
helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

 

NBII férfi – Észak-nyugat XVII. forduló
2023.04.02. vasárnap 16:00
AGROFEED ETO-UNI Győr U23 – KSE Tarján
Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr