Két új játékossal is bővült NBI/B-s csapatunk kerete a tavaszi szezon rajtja előtt.

Ujvári László

Lang Zalán

Lang Zalánnal és Ujvári Lászlóval beszélgettünk az első ETO-s mérkőzésüket követően.

Honnan igazoltál Győrbe és mi a váltás oka?

Ujvári László: ”Szigetszentmiklósról igazoltam ide, mert itt jobb körülmények és ambiciózusabb társaság van, akik a jövőre koncentrálnak és építenek. Ezért jöttem segíteni és partner lenni ebben.”

Lang Zalán: “Szombathelyről igazoltam Győrbe. Igyekeztem a továbbtanulás és a kézilabda szempontjából is a lehető legjobb döntést hozni. A döntés folyamán segítségemre volt mindkét klub, amiért nagyon hálás vagyok.”

 

Sikerült-e már körbenézni a városban, hogy tetszik Győr?

Ujvári László: “A városban még nem igazán jártunk, ma sikerült lebonyolítani a költözködést, de már nagyon szeretnénk körülnézni.”

Lang Zalán: “Az egyetemet a jövő évtől kezdem, szóval az edzések mellett bőven volt időm ismerkedni a várossal. Győr egy nagyon szép város tele élettel, így egyből elnyerte a tetszésemet.”

 

Hogyan sikerült a beilleszkedés a csapatba?

Ujvári László: “Nagyon könnyen illeszkedek be, fiatalos motivált csapat, mindenki kedves és segítőkész és megértő volt egyből.”

Lang Zalán: “A csapat minden tagja a kezdetektől fogva segíti a beilleszkedésem. Egy összetartó fiatal ambiciózus társasághoz csatlakozhattam. Korábban több jelenlegi csapattársammal is játszottunk már egymás ellen, ezért ezt a felállást még szoknom kell.”

 

Milyen érzésekkel vágtál neki a közös munkának? Mik az elképzeléseid a 2021-2022-es szezon további alakulásáról?

Ujvári László: “Egyből éreztem hogy meg lesz a kémia, idén bent fogunk maradni az alapszakaszban a legjobb öt között, és jövőre tovább építkezünk az NBI-re, mert az lesz a végső nagy kaliberű célkitűzés, ez szintén oka volt annak, hogy ide igazoltam. Igyekszem minél hamarabb formába kerülni és megmutatni mit is tudok igazán. Itt szeretnénk maradni hosszú távon, és ennek az egész rendszernek a tagjai lenni, ami pozitív a jövőre nézve.”

Lang Zalán: “Egy új csapatba való érkezés mindig nehéz, idő kell míg összeállnak a dolgok mind a pályán, mind azon kívül. Szerettem volna minél előbb elkezdeni a közös munkát, hogy a lehető legtöbbet tudjak segiteni a csapatnak az elkövetkező mérkőzéseken. Az alapszakaszból hátralévő mérkőzéseken mindent megteszünk a lehető legjobb eredmény elérése érdekében és meglátjuk, hogy ez mire lesz majd elég. Hajrá Győr!”

Sok sikert és győztest mérkőzést kívánunk új játékosainknak!

Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!