Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság VI. fordulójában az Optimum Solar-Békési FKC vendégeként lépünk pályára pénteken. A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik Békésen a Városi Sportcsarnokban.

Aktuális ellenfelünkkel az előző szezonban nem találkoztunk, hiszen a Békés a felsőházba került és az előkelő hetedik helyet szerezte meg. Ebben a szezonban sem tűnik ez a békési csapat gyengébbnek, hiszen hozzánk hasonlóan öt mérkőzésen hat pontot gyűjtöttek össze. A szezont két hazai győzelemmel indították, az első mérkőzésen csak úgy mint mi egy gólos győzelmet arattak a QHB-Egerrel szemben (25-24), majd öt gólos győzelemnek örülhettek az Ajka ellen (31-26). Ezután azonban nehezebben gyűjtötték a pontokat, hiszen Debrecenben 27-27-es döntetlen eredmény született, majd hazai pályán a Szigetszentmiklóssal sem jutottak dűlőre (33-33). Tovább növelték a döntetlen mérkőzéseik számát a Magyar Kupa második fordulójában, ugyanis ezúttal hazai pályán született 32-32-es eredmény a DEAC-cal, így a debreceni alakulat jutott tovább a sorozatban. A legutóbbi bajnoki fordulót Balatonfüreden játszották, ahol ráadásul három gólos vereséget szenvedtek a füredi fiataloktól (29-26). Győzelemre éhes Békésre számítunk ezen a pénteken, hiszen majdnem egy hónap telt el utolsó győztes mérkőzésük óta.


Csapatunknak ezúttal is nagy szüksége lesz a jó teljesítményre, hiszen a múlthéten kisebb sérülést szenvedő Ujvárira továbbra sem számíthat vezetőedzőnk.

Szurkoljunk együtt a srácoknak! Amennyiben lesz élő közvetítés, értesíteni fogjuk szurkolóinkat Facebook és Instagram oldalunkon!
Hajrá Győr!

 

NBI/B férfi felnőtt  VI. forduló

2022.10.07. péntek 18 óra

Optimum Solar-Békési FKC – AGROFEED ETO-UNI Győr 

helyszín: Városi Sportcsarnok, Békés