Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság VIII. fordulójában a Szigetszentmiklósi KSK vendégeként lépünk pályára szombaton. A mérkőzés 18 órakor kezdődik Szigetszentmiklóson az SZKSK Kézilabda Csarnokban.

Ellenfelünkkel viszonylag régen találkoztunk, hiszen a 2021/2022-es szezonban az alapszakaszban csaptunk össze. Az első találkozót tavaly októberben Győrben, viszonylag simán nyerte meg az SZKSK (26-33), a visszavágó azonban szoros mérkőzést hozott, melynek lefújásakor 26-31-es eredményt mutatott az eredményjelző, így idegenben tudtunk nyerni. Az idei szezonban aktuális ellenfelünk a tabella nyolcadik helyét foglalja el, ugyanis döntetlent játszottak a PLER-Budapesttel rögtön az első fordulóban (32-32), majd Szegeden vereséget szenvedtek (32-31). Újabb vereségbe rohantak bele a harmadik fordulóban a QHB-Eger ellen hazai pályán (22-32), melyet egy Békésen elért döntetlen követett (33-33). Az ötödik fordulóban azonban megkezdték győztes mérkőzéseik sorozatát, hiszen hazai pályán először a DEAC (35-29), majd a KK Ajka ellen (37-33) is két-két pontot gyűjtöttek. Az előző hétvégén a BFKA-Balatonfüred vendégeként léptek pályára, ahol újabb győzelem következett, 26-32-es végeredmény született.

Zsinórban háromszor is győzelmet aratott szombati ellenfelünk, így biztosak lehetünk abban, hogy egy nehéz idegenbeli mérkőzés előtt áll csapatunk.

Szurkoljunk együtt a srácoknak a képernyők előtt is szombaton 18 órától! A mérkőzést az SZKSK Youtube oldalán élőben követhetitek!

Hajrá Győr!

 

NBI/B Férfi felnőtt VIII.forduló

2022.10.29. szombat  18:00

Szigetszentmiklósi KSK – AGROFEED ETO-UNI Győr

helyszín: SZKSK Kézilabda Csarnok, Szigetszentmiklós