Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság XV. fordulójában az  Csépe Salgótarjáni SKC csapatához látogatunk el vasárnap. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, Salgótarjánban.

Ellenfelünkkel a 2022/2023-as szezonban még nem találkoztunk, sőt az előző szezonban is elkerülte egymást a két csapat, hiszen a Salgótarján a felsőházban a nyolcadik helyen végzett. Ebben a szezonban tizenhárom meccset követően ellenfelünk a 15. helyet foglalja el, két győzelemmel, két döntetlennel és kilenc vereséggel. Két vereséggel indította a szezont a Salgótarján, a Vecsés (30-25) és a Kecskemét (30–33) is jobbnak bizonyult náluk. Egy tatai 27-27-es és egy hazai pályán lejátszott 25-25-ös Ózd elleni döntetlennel folytatták a bajnokságot. Zsinórban három vereség következett aktuális ellenfelünknek, hiszen az Ajka, a Veszprém, és a PLER is legyőzte a Salgótarjánt. A szegedi fiatalok ellen újabb győzelmet szereztek hazai pályán (25-24), ám ezt újabb két vereség követte. Egerben 31-24-es arányban maradtak alul, a Békés ellen pedig 23-24-es vereséget szenvedtek. Nagy arányú győzelemmel folytatták a bajnokságot a Százhalombatta ellen (37-25), de a Szigetszentmiklós (29-30) és a Balatonfüred (32-30) is szoros mérkőzésen felülmúlta őket a legutóbbi fordulókban.

A listavezetőkön kívül minden csapattal szoros mérkőzéseket játszott vasárnapi ellenfelünk, így az utolsó őszi mérkőzésünkre sem utazhatunk feltett kézzel. Maximális koncentrációt fog igényelni ez a mérkőzés is, hiszen ellenfelünk eddigi teljesítménye alapján nem könnyű Salgótarjánban pontokat szerezni.


Szurkoljunk együtt a csapatnak távolról is! A mérkőzés élő online eredményközvetítését itt tudjátok majd követni!

Hajrá Győr!

 

NBI/B férfi felnőtt XV. forduló

2022.12.18. vasárnap 18:00

Csépe Salgótarjáni SKC – AGROFEED ETO-UNI Győr 

Helyszín: Városi Sportcsarnok, Salgótarján