Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját az OTP Bank-Pick Szeged csapata ellen folytatjuk hazai pályán. A bajnokság XIX. fordulója szombaton 18:00-kor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Ellenfelünkkel szeptemberben Szegeden találkoztunk utoljára, akkor három gólos félidei vezetést követően veszítettünk egy pontot (29-29). A Szeged azóta a tabella hatodik helyére küzdötte fel magát, kilenc győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc verséggel a háta mögött. Fontos pontokat veszítettek Tatán (26-25) és Salgótarjánban is (25-24), az akadémiák összecsapásán pedig a veszprémi fiatalok bizonyultak jobbnak (30-34). Ezt követően a Százhalombatta három, a PLER nyolc, az Eger pedig kilenc góllal múlta felül a szegedieket. Az utolsó őszi fordulóban folytatódott a rossz sorozatuk és hazai pályán, egy szoros mérkőzésen egy gólos vereséggel zárták a 2022-es évet a Békés csapata ellen (25-26). A téli pihenő óta azonban nem hibázott ez a rendkívül fiatal csapat, hazai pályán egy gólos győzelmet arattak a DEAC ellen (24-23), majd hét gólos győzelemnek örülhettek Szigetszentmiklóson (27-34). Az előző fordulóban a Balatonfüredet látták vendégül, a mérkőzést az utolsó percekben sikerült megfordítaniuk és három gólos győzelmet aratni (30-27).

Csapatunk mindenképpen szeretné visszaszerezni a pontot, amit szeptemberben a Szegedieknél hagyott, a győzelemért mindent meg fog tenni Bencze József csapata hazai pályán.
A felnőtt mérkőzés előtt U23-as csapatunk is pályára fog lépni a Magvassyban szombaton 16 órakor, így kézilabdás délutánra invitáljuk kedves szurkolóinkat.


Szurkoljunk együtt a helyszínen csapatainknak!
Hajrá Győr!

 

NBII férfi – Észak-nyugat  XIII. forduló
2023.02.25. szombat 16:00
AGROFEED ETO-UNI Győr U23 – Alsóörsi SE
Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

NBI/B férfi felnőtt XIX. forduló
2023.02.25. szombat 18:00
AGROFEED ETO-UNI Győr – OTP Bank-PICK Szeged U21
Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr