Beharangozó: PLER-Budapest – AGROFEED ETO-UNI Győr

Szombaton a PLER-Budapest vendégeként lépünk pályára a Gyáli Sportcsarnokban, az NBI/B férfi felnőtt nyugati csoportjának XII. fordulójában.

Ellenfelünkkel ebben a szezonban már találkoztunk egyszer, akkor egy szoros mérkőzésen a PLER egy góllal bizonyult jobbnak (25-26). Azóta hullámzó teljesítményt nyújtanak a budapestiek, hiszen vereséget szenvedtek a BFKA-Veszprémtől (30-29), majd a Budai Farkasok-Rév Grouptól is (21-26). Az ezt követő három mérkőzésükön már sima győzelmeket arattak, a Pécsi VSE (40-23), a Százhalombattai KE (26-36) és a Szigetszentmiklósi KSK (36-22) ellen. Az elmúlt két hétvégén azonban egyszer sem örülhettek győzelemnek, döntetlent játszottak hazai pályán a Komárom VSE-vel (29-29) és vereséget szenvedtek Balatonfüreden (28-25). Ezekkel az eredményekkel ellenfelünk 14 ponttal a tabella harmadik helyén áll. 

Mindenképpen szeretnénk megismételni a hazai mérkőzésen nyújtott teljesítményünket és egy szoros mérkőzés végén győztesként távozni a pályáról és pozitívan befejezni az őszi szezont.

 

Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!

 

NBI/B férfi felnőtt – nyugat XII. forduló

2021.12.11. 18 óra

PLER-Budapest – AGROFEED ETO-UNI Győr 

helyszín: Gyáli Sportcsarnok, Gyál