Az NBI/B férfi bajnokság alsóházi rájátszásában utolsó hazai mérkőzésére készül csapatunk, a Fradi fiataljaival szemben.

Az alsóház nyolcadik helyezettjét látjuk vendégül pénteken, akik a bajnokság folyamán mindössze 13 pontot tudtak szerezni. Egy hónapja már találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, akkor Budapesten a Fradi tíz gólos előnnyel kezdhette meg a második félidőt, hátrányunkat viszonylag gyorsan ledolgoztuk, de ellenfelünk a végére egy góllal tudott nyerni. Azóta a mérkőzés óta mindössze egy pontot tudott szerezni a fővárosi alakulat, Balatonfüreden négy gólos vereséget szenvedtek (34-30), majd hazai pályán a tabella utolsó előtti helyét elfoglaló pécsiektől is vereséget szenvedtek (29-32). Némi pozitív töltetet adhatott a Komáromban megszerzett egy pont (34-34), de a legutóbbi fordulóban hazai pályán a Százhalombattától is vereséget szenvedtek (30-32). Ezzel a vereséggel már biztos, hogy az FTC csapata jövőre nem indulhat az NBI/B-ben.
Tét nélkül lép pályára ellenfelünk pénteken, de semmiképp nem veheti csapatunk félvállról a mérkőzést, hiszen nekünk még sokat érhetnek a megszerzett pontok. Az osztályozók szempontjából ugyanis nem mindegy, hogy hányadik helyen végez csapatunk, mivel még az is megeshet, hogy egy jobb helyezés elérésével és egy kis szerencsével nem kell osztályozó mérkőzést játszanunk.

  

 

 

A mérkőzés félidejében az NBII Észak-nyugati csoportjának érmei kerülnek majd átadásra, ahol Rosta Miklós és csapata az előkelő harmadik helyen végzett. A mérkőzést követően pedig a Jó tanuló, jó sportoló pályázat győzteseit is jutalmazzuk!


Sok szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat a pénteki mérkőzésre, ne feledjétek, kürtöt, dobot hozni kötelező!

 

Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!

 

NBI/B Férfi Alsóház

2022.06.03. péntek 19:00

AGROFEED ETO-UNI Győr – FTC-Diagnosticum U21

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr