A 2022/2023-as szezon egyik friss igazolása csapatunk új vezetőedzője, Bencze József, aki tudja a receptet az NBI/B megnyeréséhez és NBI-es tapasztalattal is rendelkezik.

A Kecskeméti TE-Piroska Szörp csapata friss feljutóként kezdte meg NBI-es szereplését a 2021/2022-es szezonban, ahol mindössze nyolc pontot tudtak szerezni, így utolsóként végeztek a bajnokságban. Az NBI-ből távozó csapattól Bencze József Győrbe vette az irányt, hogy felnőtt csapatunkat vezesse a 2022/2023-as szezonban. Munkáját Kovácsovics László másodedző, Horváth János videóelemző, Vitéz Márton erőnlétiedző és Somogyi Ádám kapusedző fogják segíteni.

Bencze József: “Az előző szezonban jó úton indult el a csapat és ezt szeretném folytatni az edzői stábbal közösen.
Remélem, hogy kicsit frissíteni tudunk a védekezésünkön de ehhez természetesen idő kell. Azt tudom garantálni, hogy sokat fogunk dolgozni, hiszen én olyan edző vagyok, aki a munkában hisz és a fegyelemben. Biztos vagyok benne, hogy rengeteget fogunk fejlődni és minél előrébb fogunk végezni a bajnokságban. Nagyon sok csapatnak szeretném megkeseríteni a mérkőzés utáni hazamenetelét a Magvassyból, és az idegenbeli mérkőzésekről szeretném, ha boldogan utaznánk haza.
Azt gondolom, egy fiatal csapat mindig a győzelmekből tud építkezni, de ehhez rengeteg munka kell és olyan impulzusok akár kívülről akár belülről, amiből a játékosok egymást tudják építeni, segíteni. Úgy hallottam nagyon jó közösség alakult ki itt Győrben, ami sokat tud segíteni a mérkőzések közben, illetve a pályán kívüli életben is. Ez az összetartás kell ahhoz, hogy egymást tudják felhúzni a játékosok arra a szintre, ami ahhoz kell, hogy sikeresek legyünk. Én bízom benne, hogy kőkemény munkával elérjük a célunkat.”

A csapat az első találkozáson egy közös focival indította az alapozást, amely kedden indul be igazán a korábban említett kőkemény munkával.

A bajnokság szeptember első hétvégéjén indul, amikor az első fordulóban a BFKA-Veszprém csapatát látjuk vendégül. A felkészülési mérkőzésekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Hajrá Győr!