Két szezon távollét után visszatér Győrbe Pulai Dávid, aki az elmúlt két évben a Tatai AC csapatát erősítette.
2017 és 2020 között Nahaj László mellett Pulai volt a csapat hálóőre, a vírushelyzet miatt hamarabb lefújt szezont követően azonban, már nem győri színekben tért vissza a pályára. A 2020/2021-es szezonban a harmadik helyen, a 2021/2022-es szezonban pedig a negyedik helyen végzett a Tatai AC csapatával. Tatán a csapat egyik legfontosabb tagjává vált Pula, ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy visszatér Győrbe. Bízunk benne, hogy a csapat jó szerepléséhez sokat hozzá fog tenni, és segíti fiatal társait a kapuban.

Honnan jött az ötlet hogy visszatérsz Győrbe?
PD: Az első két szezonban amit itt Győrben töltöttem, nagyon sok szép emlékkel gazdagodtam és mikor távoznom kellett egy kis darab itt maradt. Mikor megkerestek és elmondták mi a kitűzött cél és lehetőségek, nagyon megtetszett a jövőkép.

Milyen egyéni céljaid vannak itt Győrben?

PD: A viszonylag fiatal csapatot a megszerzett tapasztalataimmal szeretném segíteni. 

Mik a céljaid csapat szinten ebben a szezonban?

PD: Mindenképp egy jó helyezést szeretnék elérni, ami segíti építeni a jövőt Győrben.

Milyen érzés visszatérni Győrbe?

PD: Jó volt újra találkozni és beszélgetni a régi csapattársakkal, hiszen szép emlékeim vannak az első két szezonból, amit itt töltöttem a Magvassyban. Már várom a mérkőzéseket, hiszen a szurkolók amilyen hangulatot tudtak kelteni az magával ragadó volt és remélhetőleg ez nem is változott. 

 

Dávidnak sok sikert kívánunk Győrben!

 

További friss igazolásainkkal hamarosan folytatjuk cikksorozatunkat.