Első idegenbeli mérkőzésére utazik csapatunk a 2022/2023-as szezon második fordulójában, az ellenfelünk pedig a Százhalombattai KE csapata lesz. 

Az előző szezonban kétszer találkoztunk a Battával, idegenben 28-25-ös hazai siker született, a visszavágón azonban már 26-21-es győzelmet aratott csapatunk. A tavalyi lebonyolításban velünk együtt az alsóházba jutott aktuális ellenfelünk is, ahol a csoport győzteseként végeztek a bajnokságban, így összesítésben a 11. helyet szerezték meg. A 2022/2023-as szezon felkészülési időszakában a Batta találkozott többek között a Tatai AC csapatával is, ahol 32-29-es győzelmet arattak. Az elmúlt hétvégén a BFKA-Balatonfüred otthonában egy vereséggel kezdte a bajnokságot a Batta, a füredi fiatalok 28-25-ös arányban győzedelmeskedtek.
Csapatunknak nem lehet más a célja ezen a hétvégén sem, mint a győzelemért járó két pont megszerzése. Ezekért a pontokért mindent meg fog tenni Bencze József és csapata és a Veszprém elleni mérkőzéshez hasonló , ha nem keményebb mérkőzést láthatnak a szurkolók.

Szurkoljunk együtt a srácoknak!
Hajrá AGROFEED ETO-UNI Győr!

 

2022.09.10. 18 óra

Százhalombattai KE – AGROFEED ETO-UNI Győr

helyszín: Városi Szabadidőközpont, Százhalombatta