Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság III. fordulójában csapatunk ellenfele a PLER-Budapest lesz pénteken, 19 órakor.

Ellenfelünk a tavalyi szezonban a bajnokság felsőházába jutott, ahol az előkelő harmadik helyen végeztek, mindössze három ponttal lemaradva a győztesként feljutó Budai Farkasoktól. Nem volt messze aktuális ellenfelünk sem a feljutástól, hiszen a második helyen végzett a HÉP-Cegléd csapata, akik a PLER-hez hasonlóan 24 ponttal zárták a bajnokságot. A ceglédiektől azonban kétszer is vereséget szenvedtek a rájátszásban, így lecsúsztak az élvonalba való feljutásról. Az alapszakaszban csapatunkkal is találkozott a budapesti alakulat, Győrben rendkívül szoros mérkőzésen végül egy góllal maradtunk alul (25-26), a Sportkastélyban pedig egy viszonylag sima mérkőzésen aratott a hazai csapat győzelmet (37-28).

A 2022/2023-as szezont a PLER sem kezdte hibátlanul, hiszen rögtön az első mérkőzésen döntetlen eredmény született a Szigetszentmiklós otthonában (32-32). A második fordulóban már elégedett lehetett teljesítményével aktuális ellenfelünk, hazai pályán 37-25-ös arányban diadalmaskodtak a BFKA-Balatonfüred fiataljai felett.

Biztosak lehetünk abban, hogy a bajnokság egyik legkeményebb csapata érkezik pénteken hozzánk, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen látogassanak ki a mérkőzésre!
Buzdítsuk együtt csapatunkat, hogy ezzel is segítsük a srácokat a csatában!

Szurkoljunk együtt a Magvassyban!
Hajrá Győr!

 

🏆NBI/B Férfi felnőtt III.forduló
📆 2022.09.16. péntek
⏰ 19:00
AGROFEED ETO-UNI Győr 🆚️ PLER-Budapest
📌Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr