Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság következő fordulójában a QHB-Eger csapata érkezik Győrbe. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Az élvonalból sok év után kieső Eger a tavalyihoz képest egy teljesen új csapattal vágott neki a 2022/2023-as szezonnak. Eddigi szereplésük alapján erős csapatot sikerült kovácsolniuk, hiszen négy mérkőzést követően vezetik az NBI/B-s tabellát. Bár a szezont egy egygólos vereséggel kezdték Békésen (25-24), azóta minden mérkőzést követően győztesként távoztak a pályáról. A második fordulóban hazai pályán a DEAC-nál bizonyultak jobbnak hat góllal (28-22), majd a Szigetszentmiklós otthonában kiütéses győzelmet arattak (22-32). A lehengerlő teljesítményt a BFKA-Balatonfüred csapata sem tudta megállítani, hiszen ismét hazai pályán tizenegy gólos győzelmet aratott az Eger (34-23). Ellenfelünk leggólerősebb játékosa Kurucz Máté, aki négy mérkőzésen 31-szer volt eredményes, ezzel majdhogynem eléri a nyolc gólos átlagot meccsenként.

Újabb kihívás előtt áll tehát csapatunk, hiszen a bajnokaspiráns érkezik Győrbe. Bencze József tanítványai mindent meg fognak tenni, hogy a győzelemért járó két pontot itthon tartsák, ehhez azonban elengedhetetlen, hogy szurkolóink a helyszínen buzdítsák csapatunkat!


Találkozzunk a Magvassyban!

Hajrá Győr!

2022.10.01. 18 óra

AGROFEED ETO-UNI Győr – QHB Eger

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok