A Magyar Kupa II. fordulójában a Tatai AC csapata érkezik Győrbe. A mérkőzés hétfőn 19 órakor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Ahogy arról beszámoltunk korábban, a Magyar Kupában csapatunk továbbjutott a KK Ajka csapatával szemben, így a második fordulóban is pályára lépünk. Ellenfelünk a Tatai AC csapata lesz, akik szintén az NBI/B férfi felnőtt bajnokságban szerepelnek és hosszú évek óta évente többször is találkozunk velük, mind a bajnokságban, mind a Liga Kupában és a Magyar Kupában. Ellenfelünk a Magyar Kupában a BFKA-Balatonfüred otthonában lépett pályára a szezonban először. Füreden a tatai alakulat szoros mérkőzésen aratott győzelmet, hiszen az 50. percben még 25-25-ös állást mutatott az eredményjelző, de az utolsó tíz percet a rutin nyerte meg és 31-28-as végeredmény született.
Aktuális ellenfelünkkel mi is találkoztunk már a szezon előtti felkészülési időszakban, első felkészülési mérkőzésünket ellenük játszotta Bencze József csapata. Azon a mérkőzésen Tatán, 32-37-es győzelmet arattunk, ebből az eredményből viszont messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. A bajnokságban ugyanis szépen menetel a Tata, négy mérkőzésen öt pontot sikerült összegyűjteniük, így a tabellán éppen előttünk helyezkednek el.

A szombati bajnoki után tehát már hétfőn újra találkozhatnak szurkolóink a csapattal, akiknek kelleni is fog a szurkolás a továbbjutáshoz. 

Találkozzunk a Magvassyban hétfőn és szurkoljunk együtt a srácoknak!
Hajrá Győr!

 

Magyar Kupa férfi II. forduló

2022.10.03. 19 óra

AGROFEED ETO-UNI Győr – Tatai AC

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok