Csapatunk továbbjutott a Magyar Kupa harmadik fordulójába, amelybe már az NBI-es csapatok is szép számban besorolásra kerültek. Így nem meglepő, hogy a HSA NEKA csapata lesz az ellenfelünk ebben a fordulóban. 

Régen találkoztunk már a NEKA csapatával, hiszen az akadémia fiataljainak a 2020/2021-es szezonban sikerült a másodosztályban megnyerni a nyugati csoportot és kvalifikálni csapatukat az ország legjobbjai közé. A 2021/2022-es szezon nem volt egyszerű a NEKA-nak, ám viszonylag magabiztosan, a 12. helyen végeztek, öt ponttal a kieső Eger előtt. Ellenfelünk a Magyar Kupában idén még nem lépett pályára, viszont az első osztályban öt mérkőzésen hét pontot gyűjtött. Bár az első fordulóban a Csurgótól öt gólos vereséget szenvedtek (23-28), Komlón már szépíteni tudtak egy 29-31-es győzelemmel. Három hazai mérkőzés következett a NEKA csapatának ezután, először a CYEB-Budakalász csapatát győzték le (28-23), majd a HÉP-Ceglédet sem kímélték (32-23), legutóbb pedig a Balatonfüredi KSE elleni döntetlennel okoztak nagy meglepetést (23-23).

 

Bravúrra lenne szükségünk ezúttal a továbbjutáshoz, azonban a szurkolóink segítségével ez nem megvalósíthatatlan. Sok szeretettel várunk mindenkit a kedd esti mérkőzésünkre is!

Szurkoljunk együtt a srácoknak a Magvassyban kedden 19 órától!


Hajrá Győr!

 

Magyar Kupa Férfi felnőtt III.forduló

2022.10.25. kedd  19:00

AGROFEED ETO-UNI Győr  –   HSA NEKA

helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr