Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság XII. fordulójában a Kecskeméti TE csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban pénteken.

Ellenfelünkkel ebben a szezonban még nem találkoztunk, akik pillanatnyilag a tabella tizenkettedik helyét foglalják el, négy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel. Hazai pályán győzelemmel indították a bajnokságot az ÓAM-Ózdi KC ellen (30-31), majd Salgótarjánban háromgólos győzelmet arattak (30-33). A Veszprém elleni győzelmet (29-28) és a Százhalombattai döntetlen eredményt (27-27) azonban zsinórban négy vereség követte. Hazai pályán a PLER-Budapesttől (28-33) és a QHB-Egertől (29-34), idegenben pedig a Pick Szeged U21-től (35-32), majd az Optimum Solar-Békési FKC-től szenvedtek vereséget (34-28). Az ezt követő DEAC elleni győzelem (31-26) után fellélegezhettek, Szigetszentmiklóson viszont a szezon legnagyobb vereségét szenvedték el (43-30). A legutóbbi fordulóban a BFKA-Balatonfüred csapatát fogadták a Messzi István Sportcsarnokban, ahol kilenc gólos győzelemnek örülhettek (30-21).

Hullámzó teljesítménye miatt kijelenthetjük, hogy a kecskemétiek játéka kiszámíthatatlan, így az idei szoros bajnokságnak megfelelően, újabb rangadóra számítunk a Magvassyban.

Szurkoljunk a csapatnak pénteken a Magvassyban és szerezzük meg együtt a két pontot!


Hajrá Győr!

NBI/B férfi felnőtt XII. forduló

2022.11.25. péntek 19:00

AGROFEED ETO-UNI Győr – Kecskeméti TE-Piroska szörp

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr