Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság XIV. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapatát látjuk vendégül szombaton, a Magvassyban.

Ellenfelünkkel a 2022/2023-as szezonban még nem találkoztunk, sőt az előző szezonban is elkerülte egymást a két csapat, hiszen az Ózd a felsőházban a tizedik helyen végzett. Ebben a szezonban tizenhárom meccset követően ellenfelünk a kilencedik helyet foglalja el, öt győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel. Idegenbeli győzelemmel indította a szezont az Ózd a Kecskemét ellen (30-31), majd hazai pályán két gólos vereséget szenvedtek a Tatai AC-tól (21-23). Ezt egy tizennégy gólos Ajka elleni győzelem követte (44-30), és egy döntetlen mérkőzés Salgótarjánban (25-25). Az ötödik fordulóban a veszprémi fiatalokat látták vendégül az ózdiak, ám nyolc gólos vereségbe szaladtak bele (27-35), a következő héten pedig Százhalombattán javítottak, 35-37-es győzelmükkel. Nagy meglepetés volt, hogy a PLER-Budapest ellen nyerni tudtak hazai pályán (27-25), de ezt követően zsinórban három mérkőzésen is kikaptak. Először a Szegedtől 28-22-re, majd az Egertől 24-27-re, végül pedig Békésen szenvedtek 45-33-as vereséget. Egy Debrecen elleni döntetlennel folytatták a bajnokságot (28-28), az előző két fordulóban pedig a Szigetszentmiklóstól 34-30-as vereséget szenvedtek, a Balatonfüredet pedig 30-25-ös arányban tudták legyőzni hazai pályán. 

Ellenfelünk hullámzó teljesítménye megkérdőjelezhetetlen, így csapatunknak minden eshetőségre fel kell készülnie a 2022-es utolsó hazai mérkőzésen.
A szombati mérkőzés félidejében klubunk díjazni fogja utánpótlás csapataink legkiemelkedőbb játékosait is, így arra kérjük a szülőket és gyerekeket, hogy látogassanak ki a mérkőzésre!


Szurkoljunk együtt a csapatnak szombaton, az év utolsó hazai mérkőzésén és borítsuk zöldbe a lelátókat!


Hajrá Győr!

NBI/B férfi felnőtt XIV. forduló

2022.12.10. szombat 18:00

AGROFEED ETO-UNI Győr – ÓAM-Ózdi KC

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr