Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját a BFKA-Veszprém csapatánál kezdi meg csapatunk. A bajnokság XVI. fordulója 15 órakor kezdődik szombaton, a Veszprém Arénában.

Ellenfelünkkel az első fordulóban hazai pályán mérkőztünk meg, akkor szeptemberben döntetlen eredmény született a Magvassy Mihály Sportcsarnokban (26-26). A fiatal veszprémiek azóta is jól teljesítenek a bajnokságban, hiszen a negyedik helyet foglalják el a tabellán. Tíz győzelemmel egy döntetlennel és négy vereséggel 21 pontot gyűjtöttek az őszi szezonban, ezzel mindössze három ponttal állnak csapatunk mögött. Rengeteg szoros mérkőzést játszottak a bajnokság során, mindössze egy góllal bizonyultak jobbnak a Vecsés csapatánál (27-26), majd alulmaradtak egy találattal a Kecskeméti TE vendégeként (29-28). Szoros mérkőzésen az OTP Bank-PICK Szeged U21-es csapata ellen nyerni tudtak idegenben (30-34), a következő hosszú túrájuk azonban egy békési öt gólos vereséggel zárult (28-23). Decemberben Szigetszentmiklóson ismét egy góllal dobtak többet ellenfelüknél (29-30), majd az akadémiák csatáját a BFKA-Balatonfüred ellen is a veszprémiek nyerték 26-20-as arányban. 

Csapatunk mindenképpen szeretne visszavágni a szeptemberi döntetlen eredmény miatt és ezúttal két ponttal távozni a Veszprém Arénából. Maximális koncentrációt fog igényelni ez a mérkőzés is, hiszen ellenfelünk eddigi teljesítménye alapján nem könnyű Veszprémben pontokat szerezni. Eddig mindössze a listavezető QHB-Egernek és a második helyezett PLER-Budapest csapatának sikerült a veszprémi pontszerzés.

Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat Veszprémben is a lelátókra, szurkoljunk együtt a csapatnak! A mérkőzés élő közvetítését itt tudjátok majd nézni!

Hajrá Győr!

NBI/B férfi felnőtt XVI. forduló

2023.02.04. szombat 15:00

BFKA-Veszprém – AGROFEED ETO-UNI Győr 

Helyszín: Veszprém Aréna, Veszprém