Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság tavaszi szezonját a QHB-Eger csapata ellen folytatjuk, akik jelenleg a tabella éllovasai. A bajnokság XX. fordulója vasárnap 18 órakor kezdődik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban, Egerben.

Ellenfelünkkel októberben hazai pályán találkoztunk, akkor hat gólos félidei vezetésünkből a mérkőzés lefújására egyet meg is tudtunk tartani, 26-25-ös győzelmet arattunk. Azóta az egriek mindössze két pontot veszítettek, először decemberben a kis döntőnek is nevezhető rangadón, a PLER-Budapest otthonában 30-30-as döntetlen mérkőzést játszottak. Második pontvesztésüket már ebben az évben, a tavaszi szezon első fordulójában szenvedték el, hazai pályán az Optimum Solar- Békési FKC csapatával játszottak szintén döntetlen kimenetelű mérkőzést (24-24). Az új év többi találkozója viszonylag könnyűek voltak az Eger számára, Debrecenben 22-27-es győzelemnek örülhettek, majd hazai pályán 33-28-as arányban múlták felül a Szigetszentmiklósi KSK csapatát is. Az előző hétvégén a balatonfüredi fiatalokkal mérkőzött meg az Eger, de a második félidőben ott is a rutin győzött, 22-28-as egri győzelem született.

Csapatunk mindenképpen szeretné megismételni az októberi bravúrt, így most sem más a célunk, mint a két pont megszerzése.
A mérkőzésről élő közvetítés nem lesz, az eredményt ezen a linken lehet majd online követni.


Szurkoljunk együtt a csapatnak!
Hajrá Győr!

 

NBI/B férfi felnőtt XX. forduló
2023.03.05. vasárnap 18:00
QHB-Eger – AGROFEED ETO-UNI Győr
Helyszín: Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger